Reklame


Rebeka Darkin godinama je radila kao devojka za pratnju i spavala je sa preko 1.000 muškaraca, tako da je saznala koji je njihov razlog za neveru. Sada se bavi savetovanjem žena kako da prepoznaju preljubnika.
Spavala sam sa 1.000 muškaraca, znam zašto varaju!
Kako prenosi "San", ona tvrdi da muškarci varaju jer im je postalo dosadno u krevetu sa partnerom ili se ustučavaju da kažu svoje fantazije.
Radeći posao dame za partnju, Rebeka je bila svedok raznoraznih muških laži i prevara. Nakon svih ovih godina, ona radi kao savetnica za žene kojima je potrebna pomoć u otkrivanju muškarca koji je neveran.
Rebeka kaže da je spasila mnoge veze i brakove. Ne samo što pomaže ženama, već savetuje i muškarce kako da osvoje damu koja im se dopada.
Više od polovine njeni klijenata bili su muškarci koji su oženjeni. Kanije je razgovarala sa ženom koja je tek nakon 30 godina braka saznala da je suprug vara, a svih godinama je mislila da radi prekovremeno na poslu.
Ona tvrdi da muškarci ne mogu bez seksa i da ako ne mogu da ga dobiju kod kuće, svakako će ga potražiti na drugoj strani.
Znakovi koji ukazuju da vas muškarac vara:
Umoran je za seks
Gubi kilograme
Ostaje stalno duže na poslu
Kupuje novu garderobu
Kod kuće je depresivan i dosutan
Zašto muškarci varaju?
Partnerka ne želi često da ima seks
Dosadno mu je u bračnom krevetu
Nedostaje im samopouzdanje
Žele da ostvare svoje seksualne fantazije
Dugo vremena provode van kuće

0 коментара:

Постави коментар