Reklame


Aktuelna Mrs Rusije, Ina Žirkova, supruga bivšeg fudbalera „Čelsija” Jurija Žirkova, predala je krunu pošto su joj se milioni rugali nakon gledanja onlajn videa u kome nije znala da odgovri na osnovna pitanja poput onih da li se Zemlja okreće oko Sunca.
Bivša manekenka (23) i majka dvoje dece proglašena je oktobra 2012. za Gospođu Rusije na takmičenju na kome učestvuju samo udate žene.

Ona je udata za nekadašnjeg odbrambenog igrača „Čelsija” koji sada igra za „Anži” u Dagestanu.

Ruski državni Kanal Jedan objavio je na Tviteru da se Žirkova odrekla titule.

U videu postavljenom početkom meseca na Jujtjub jedan novinar je propitivao Žirkovu o opštoj informisanosti i životnom iskustvu. Na pitanje da li se Zemlja okreće oko Sunca ili obratno, ona se zbunila.
- Verovatno je Sunce. Ne, Zemlja. Ne znam – kazala je Ina, kikoćući se.

Na pitanje da li je titulu dobila zahvaljujući svojoj „erudiciji” Žirkova se složila, iako očigledno nije znala šta ta reč znači: - Da, možda zato što pokušavam svakoga dana da izgledam lepo.

Ona je otkrila da nikada nije čula za dva popularna dečja pisca iz ere Sovjetskog Saveza i nije znala imena dvojice poznatih kompozitora klasične muzike.

Neki od komentatora videa predložili su da dobije titulu „Gospođa Glupača”.

- Iskreno mi je žao što su novinari su svim mojim namerama pronašli nišu da pokažu svoje oratorske sposobnosti i da istaknu nesavršenosti naše industrije modelinga – kazala je Žirkova za „Kosmolskaja pravdu”.
Pogledajte intervju sa Inom Žirkovom:
 


0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.