Reklame


Policija traga za muškarcem koji je juče oko četiri sata ujutru pokušao da ubije svoju devojku Elenu P. (35) u stanu na Zvezdari. On je na ovaj način verovatno pokušao da je spreči da otputuje u inostranstvo.












On je ženu posle kraće rasprave u stanu na Zvezdari jednim metkom ranio u desnu nogu, a zatim pobegao!

"Elena je mesecima dolazila u taj stan, gde je čuvala nepokretnu taštu svog dobrog prijatelja. U nedelju uveče starici je dala sedative, a zatim je u stan pozvala momka. Njih dvoje su se raspravljali do četiri ujutru, a onda ga je revoltirana Elena izbacila iz stana. Tada je njen momak potegao pištolj i ranio je u nogu, a zatim pobegao", priča izvor "Kurira" iz istrage.

Pucanj iz pištolja iz sna je trgao komšije.

"Ležala je na leđima, u lokvi krvi i rukama stezala nogu. Pitala sam je: "Dete, šta ti se desilo?", ona mi je tiho rekla: "Izgleda da sam pala na nešto i probola nogu" - ispričala je jedna od stanarki zgrade.

Elena je, osim s komšinicama, odbila da razgovara i s lekarima. Njima je rekla "da se ne seća napada". U međuvremenu, policija istražuje zašto je Elenin momak pucao u nju.
"Elena je trebalo da otputuje na jedan od onih prekookeanskih brodova i tamo ostane da radi. Momak joj je rekao da će učiniti sve da do toga ne dođe", priča jedan od poznanika ranjene žene za "Kurir".

(MONDO/Ilustracija: Guliver/Getty Images/Thinkstock)

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.