Reklame


U napadu nije bilo povređenih, a na mestu pljačke pronađeno je oko 50 čaura metaka ispaljenih iz, kako prenose mediji, verovatno kalašnjikova

Oteli milione: Blindirani kombi na mestu pljačke
Oteli milione: Blindirani kombi na mestu pljačke
RIM - Banda od deset naoružanih muškaraca je na autoputu na severu Italije opljačkala blindiran kamion za prevoz novca, odnevši novac i zlato u vrednosti od oko 10 miliona dolara, preneli su italijanski mediji.
Članovi bande, naoružani automatskim puškama, blokirali su sa tri kamiona i najmanje četiri automobila autoput između Sarona i Turate, zapalivši jedno od svojih vozila.
Pljačkaši su mesto napada napustili u tri automobila koji su kasnije pronađeni napušteni u mestu Turate.U napadu nije bilo povređenih, a na mestu pljačke pronađeno je oko 50 čaura metaka ispaljenih iz, kako prenose mediji, verovatno kalašnjikova.
Opljačkano blindirano vozilo prevozilo je novac i zlato jedne kompanije sa severa Italije.Banda je pažljivo isplanirala plan za ovu pljaču, a policija pretpostavlja da su pljačkaši Italijani, kao i da su nosili policijske oznake, navode mediji.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.