Reklame


Aleksandar K. (26) iz Podgorice i mladić s nadimkom Crni sumnjiče se da su krajem prošle godine iskasapili Marka Jakšića (20) i Bojana Ristića (37) u hotelu „Luksor“

Aleksandar K., Crni, ubili Srbe, Crnogorci, Marko Jakšić, Bojan Ristić, hotel Lu
Marko Jakšić (levo) i Bojan Ristić
FRANKFURT - Kamere otkrile ubice!
Nemačka policija raspisala je poternicu za Aleksandrom K. (26) zvanim Laki, rodom iz Podgorice, i njegovim zasad neidentifikovanim saučesnikom zbog sumnje da su 29. decembra prošle godine u hotelu „Luksor“ nožem ubili Marka Jakšića (20), kikboksera iz Zemuna, i Bojana Ristića (37) iz Bora! Policija nudi nagradu od 5.000 evra građanima ako pomognu u hapšenju osumnjičenih za masakr.

- Aleksandar K. identifikovan je na osnovu snimaka sigurnosnih kamera koje se nalaze nedaleko od hotela „Luksor“. Kamere su zabeležile i drugog osumnjičenog, za koga se samo zna da mu je nadimak Crni - prenose nemački mediji.
Motivi brutalnog zločina i dalje su nepoznati, ali policija veruje da postoje dve mogućnosti. Prema jednoj, Jakšić i Ristić pokušavali su da se uključe u trgovinu drogom.

- Pretpostavlja se da su u sobi na četvrtom spratu hotela ubijeni mladići prodavali drogu. Moguće je da su se zbog toga zamerili Aleksandru K. i njegovom saučesniku - prenose mediji.Prema drugoj pretpostavci, zbog brutalnosti zločina policija ne isključuje mogućnost da je motiv ubistva i neki lični razlog!

- Hotel je od prvog do četvrtog sprata bio umazan Jakšićevom i Ristićevom krvlju. Njihova tela bila su masakrirana - stomaci i leđa bili su im izbrazdani brojnim dubokim povredama. Moguće je da iza ovog zločina stoji neki lični motiv, osveta za nešto što se u prošlosti dogodilo - ispričao je jedan policajac. 

(Z. N. - J. S.)

DNK otkrio krivce

Kako prenose nemački mediji, na licu mesta nađeni su tragovi krvi koji nisu pripadali ni Jakšiću ni Ristiću.
- Nakon DNK analize ispostavilo se da je to krv Aleksandra K. Zasad nije utvrđeno da li se on slučajno povredio prilikom napada na dvojicu mladića, ili su mu te povrede nastale dok su Jakšić i Ristić pokušavali da se odbrane - prenose mediji.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.