Reklame


Gej vladika Vasilije Kačavenda uskoro će svoj raskošni dvor, izgrađen parama vernika, zameniti skromnom ćelijom manastira u Bijeljini ili na obroncima Fruške gore

vladika Vasilije Kačavenda, skupoceni dvor, Bijeljina, manastir Svetog Vasilija
Ovde je živeo...
BEOGRAD - Zbog seksa ostaje bez luksuza!
Vladika zvorničko-tuzlanski Vasilije Kačavenda, koji je razrešen dužnosti nakon seks-skandala, napustiće svoj raskošni dvor u Bijeljini i premestiće se u ćeliju muškog manastiraVasilija Ostroškog u centru Bijeljine ili manastira Šišatovac na Fruškoj gori.


Podsetimo, Kurir je u nedelju objavio snimak na kojem se vladika ljubi u usta i uživa u strasti s mladim muškarcem, a u utorak je reagovao Sinod SPC i grešnog vladiku poslao pravo u crkvenu istoriju.

Kako će Kačavendi, koji je navikao na hedonizam i raskoš, biti u skromnom manastiru, bez društva, izlazaka, savremene tehnike i luksuza na koji je navikao - mnogi se pitaju. Ako mu je za utehu, u manastiru će svakako biti u društvu muškaraca.

Gej vladika je u svom dvoru u Bijeljini uživao u najsavremenijoj opremi za kuću, kaminu, džakuziju, pozlatama, antikvitetima, posluzi i raskoši, o kojima običan čovek može samo da sanja. Nameštaj je izrađen uglavnom od slonovače, salon je pun skulptura i eksponata, dok se gostima hrana poslužuje u srebrnom posuđu.  Procenjuje se da njegov „zlatni salon“ vredi najmanje 300.000 evra, a pozlaćeno ogledalo u njemu čak 20.000 evra. Ukupna vrednost vladičinog dvora u Bijeljini, saznaje Kurir, procenjena je na više od milion evra!

- Lepota u Kačavendinom dvoru viđa se samo na filmovima.Inače, on obožava muziku, a pogotovu džez, i zato ima najveću kolekciju džez ploča iz čitavog sveta - otkriva naš sagovornik, koji je bio u Kačavendinom domu.

Sve ovo za vladiku je prošlost, pošto se u manastiru u koji ide primenjuju stroga pravila. Monasi u manastiru ustaju ranom zorom, nekad čak i u četiri sata ujutro, odlaze na jutrenje, satima se mole Bogu, a nakon toga rade po manastirskom dvorištu, bašti ili vinogradu, ako ga ima. Posle večernje molitve, leti i pre prvog mraka, monasi se povlače u svoje skromne kelije i tamo nastavljaju molitvu sve dok ne utonu u san.
... ovde će živeti... ovde će živeti
Kačavenda pratio modu

Vladika Kačavenda je, osim što je živeo raskalašno, voleo i dobro da se obuče. Iako je po pravilu nosio mantije, često je imao i firmirano luksuzno odelo za izlaske i druge prilike van službe.
- Znao je on da ostavi i po nekoliko hiljada evra u šopingu, što za odela, što za aksesoar. Nikad mu nije bilo žao da da pare za modu - kaže naš izvor.

Kačavenda je više puta uslikan u ekskluzivnim prodavnicama, a nedavno i u čuvenoj radnji „Bos“.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.