Reklame


Jedna strava, jedan užas, ovako nešto slično nikada nismo imali u policiji, rekao je potrešeno direktor policije Milorad Veljović

velika ivanča, masakr, ubijeni, snaja, dete, unuk, david, dve godinefoto fejsbuk
Ubijeni: Jovana sa dvogodišnjim sinom (foto: Fejsbuk)

BEOGRAD - Najveće žrtve na putu masakra Ljubiše Bogdanovića (60) u Velikoj Ivanči kod Mladenovca, koji je ubio 13 osoba, bili su mlada majka Jovana Despotović (21) i njen dvogodišnji sin.
"Jedan od najstrašnijih prizora bio je onaj kada je policija zatekla beživotno telo mlade majke sa detetom", potrešeno je izjavio direktor policije Milorad Veljović.
"Jedna strava, jedan užas, ovako nešto slično nikada nismo imali u policiji", dodao je direktor policije.
Mladoj ženi i dvogodišnjem dečačiću Bogdanović je prislonio pištolj "CZ 88" i ispalio hice u glavu ne dvoumeći se ni sekunde.
U kući Despotovića Bogdanović je likvidirao supružnike Mihaila (61) i Milenu (61), njihovog unuka Gorana (31) inače supruga ubijene Jovane i oca malog dečaka.
Bogdanović je, u krvavom pohodu, prvo teško ranio suprugu Javork (60), a zatim je ubio svog sina Branka (42) i svoju majku Dobrilu (83), dok je u kući Stekića presudio Danici (78) i Draganu (50), a nastradali su i bračni par Velimir (78) i Olga Mijailović (79). U kući porodice Ješić napadač je usmrtio majku i sina, Ljubinku (64) i Miloša (48).
Goran sa sinom (foto: Fejsbuk)Goran sa sinom (foto: Fejsbuk
)

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.