Reklame


Nataša Bekvalac se pre mesec dana zbližila sa srpskim reprezentativcem, s kojim se često viđa

natasa bekvalac, aleksandar kolarov, prvi april
Nata i Aleksandar su se upoznali preko zajedničkih prijatelja
Reprezentativna ljubav!

Natašu Bekvalac i Aleksandra Kolarova vežu obostrane simpatije, saznaje Kurir. Pevačica i srpski fudbalski reprezentativac upoznali su se pre dva meseca, a mesec dana se intenzivno druže. Pop zvezda i igrač Mančester sitija upoznali su se preko zajedničkih prijatelja.

Kolarov i Nataša su se slučajno zatekli u istom društvu. Spontano su stupili u komunikaciju i proveli celo veče u razgovoru. Odmah se videlo da ona nije mogla da odoli njegovom šarmu, nije skidala osmeh s lica - priča naš dobro obavešteni izvor.

Iste večeri Nata i Kolarov su razmenili brojeve telefona. Samo nekoliko dana posle toga odjeknula je vest da je raskinula s Vladom Vuksanovićem. I dok je Vlada u Australiji razmišljao gde je pogrešio i smišljao plan kako da vrati Natu, ona se družila sa „orlovima“ i bodrila ih u Novom Sadu.

Kolarov je oženjen Vesnom, koja mu je prošle godine rodila drugo dete. I pored bračnog statusa važi za velikog zavodnika, čijem šarmu nije odolela ni manekenka Kristina Mijačević. Sada je i Nata bacila oko na njega. A Vlada? On kao da je ispao iz filma „Idi mi, dođi mi“.
(R. S.)

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.