Reklame


Ispostavlja se da mnoge pripadnice lepše polovine ne vrište baš zbog neizmernog zadovoljstva, već da bi podigle samopouzdanje svom dragom…
Koji je pravi razlog zašto su žene glasne u seksu?
Čak 92 odsto žena koje su učestvovale u jednom britanskom istraživanju kaže da uzdišu i više nego što zapravo imaju potrebu zato što veruju da će to pomoći da seks bude bolji. Naime, glasno pokazivanje zadovoljstva pozitivno će uticati na partnera i tako poboljšati njegove performanse u krevetu, što kao rezultat ima veće zadovoljstvo za oboje!
U istoj studiji, ispitanice su priznale da se i same osećaju bolje kada čuju da njihov partner uživa. Naravno da zvučni signali zadovoljstva svima prijaju, ali ipak, iza svega toga možda stoji i jedna začkoljica.
Ekspert za seks Trejsi Koks kaže da mnoge žene osećaju pritisak i obavezu da budu glasne, jer to gotovo da smatraju jedinim dokazom svog uživanja, pa bi u tome moglo da leži objašnjenje za podatak da su žene generalno glasnije od muškaraca u seksu.
Ipak, mi verujemo da je sve to individualna stvar, kao i da svako treba da bude glasan onoliko koliko zaista oseća potrebu!

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.