Reklame


Preparat G5 naučnici su već ispitali na sebi, kao i na miševima koji su, nakon tretmana, doživeli duboku starost i sve vreme bili zdravi i aktivni. Zvanična klinička ispitivanja, uz učešće dobrovoljaca, počeće već u novembru
lek, lekovi, tablete,
TOMSK - Ljudi bi u budućnosti mogli da na recept dobiju univerzalni lek protiv raznih bolesti, koji je ujedno i eliksir mladosti, tvrde sibirski naučnici. Oni su, uspešno, na sebi isprobali preparat G5 ili tabletu mladosti!
Preparat G5 razrađen je kao lek za cirozu jetre. Ali, ispostavilo se da je oblast njegove primene mnogo šira.
Naučnici iz Naučno-istraživačkog instituta farmakologije u Tomsku blizu su stvaranju univerzalnog leka.
G5 ili "tableta mladosti" navodi koštanu srž da aktivno izrađuje matične ćelije, neophodne za regeneraciju svih bolesnih organa i tkiva.
Efektivnost preparata već je proverilo na sebi nekoliko naučnika. Postoji pojam kao što je "međućelijski matriks", kroz njega se dešava izbacivanje matične ćelije. Ovaj mehanizam je prirodan i mirno se vrši, posebno u mladim godinama, kada sve rane lako zarastaju, i čovek lako izlazi na kraj sa bolestima.
Postoji i teorija starenja, i hroničnih oboljenja kada se ovaj "međućelijski matriks" poremeti.
Preparat G5 rešava nekoliko zadataka: menja strukturu "međućelijskog matriksa", omogućava svim matičnim ćelijama da skoro neometano "šetaju" organizmom i svi procesi počinju da rade drugačije, objašnjavaju naučnici. Ispitivanje na miševima je pokazao da su glodari kojima nije dat ovaj preparat naglo starili, ali njihova "sabraća" koja su dobila G5 živela su dugo i do poslednjih dana bila su aktivna i zdrava.
Dužina ljudskog veka mnogo je veća od mišijeg pa zato istraživanje delovanja ovog preparata kao sredstva protiv starenja može da traje dugo.
Veterani borbe protiv starosti kao što je akademik Vladimir Skulačov, koji je započeo slične eksperimente još krajem 60-ih godina prošlog veka,ističu da ima još mnogo posla do pobede nad vremenom.
Ohrabrujuće je što preparat G5 ima širok spektar indikacija, od steriliteta do bolesti pluća. Za sada su se naučnici "zaustavili" samo na cirozi jetre.
To će pomoći da se brže izbaci lek na tržište. Zvanična klinička ispitivanja G5 uz učešće dobrovoljaca počeće već u novembru, navodi Glas Rusije. Ovaj preparat mogao bi da stigne u apoteke za par godina.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.