Reklame


Na sajtu Jutjub objavljena su dva snimka iz kabineta Miroslava Ivaniševića, predsednika Senata Državne revizorske institucije i bivšeg potpredsednika Vlade i ministra finansija Crne Gore, sa nepoznatom ženskom osobom.
(VIDEO) Seks skandal u Crnoj Gori!
Na prvom snimku, koji je 17. marta na Jutjubu objavila osoba sa nadimkom  "milan ljubovic " i koji traje 9,55 minuta u početku se vidi obučen Ivanišević i noge devojke. Nakon toga, snimak je zatamnjen ali se čuje njihov razgovor i uzdasi. 
Dijalog između Ivaniševića i ženske osobe, čiji je identitet on potvrdio “Vijestima”, u najvećem delu je vulgaran. Devojka, čiji je identitet poznat redakciji crnogorskih "Vijesti", u jednom momentu kaže: "Debelo ću ti naplatiti ovaj seks".
Na Jutjubu je objavljen i drugi snimak, dužine 24 sekunde, na kome se vidi da Ivanišević stoji u boksericama, trikmajici i čarapama. Nakon toga oblači košulju, govori joj: "Ti si se jedino izvukla zbog toga što nećeš da plaćaš, inače bi trebala da plaćaš ".
Dok zakopčava košulju prilazi stolu i proverava mobilni telefon. Ženska osoba, nakon kraćeg vulgarnog dijaloga, govori mu:

"Zamisli ti sad što bi ja mogla da uradim sa ovim”, što navodi na sumnju da je Ivanišević znao da je ona njihov intimni odnos u kabinetu snimala.

Ivanišević je rekao "Vijestima" da je snimak u njegovom kabinetu nastao "van radnog vremena" i da ženska osoba koja je sa njim u kabinetu snimak koristi kako bi nastavila sa ucenama.

On je sinoć negirao da je znao da se sve snima, pojašnjavajući da je na snimku sa njim V. Đ. I. koja ga, kako je rekao, godinama reketira i protiv koje vodi sudski postupak za osporavanje očinstva.

Na pitanje da li vidi nešto sporno što je objavljen snimak iz njegovog kabineta, Ivanišević je istakao da je ta ženska osoba "očigledno došla sa namerom da to uradi i snimi".

Upitan da prokomentariše to što se na snimku vidi on u kabinetu u boksericama, trikmajici i čarapama, Ivanišević je rekao: "Ja nisam nikoga ugrozio, samo sam sebe ugrozio. Ne dešava se ništa u radnom vremenu i ne vidim da sam išta ugrozio, bilo koga sem sebe", rekao je Ivanišević, ističući da se to desilo samo tada i dodaje: 

“To je ona iskoristila jer je došla namerno da snimi, očigledno. To se vidi... Ja sam protiv ove osobe pokrenuo sudski proces, odnosno podneo tužbu radi osporavanja očinstva. S obzirom na to da tok sudskog spora očigledno ne ide u prilog dotičnoj osobi, sa jasnim izbegavanjem obaveza koje proističu iz tog sudskog spora, dotična osoba se bavi onim što najbolje zna, a to su ucene, reketi, pokušaj kompromitacije. Ja samo želim da ta priča dobije epilog kroz institucije sistema. Ta osoba koristi ono što najbolje zna i što ima u svom repertoaru, a to su ucene, reket i pokušaj kompromitacije moje ličnosti”. 

Osoba koju je Ivanišević pomenuo i ranije je na društvenoj mreži Facebook, na svom profilu, objavljivala fotografije na kojima su ona, Ivanišević i dete za koje ona tvrdi da je njihovo.

U septembru prošle godine podgorička policija podnela je prijavu protiv Ivaniševićeve supruge, zbog napada na V.Đ.I. iz Podgorice.

0 коментара:

Постави коментар