Reklame


Žena (51) i muž (52) na smrt su izbodeni nožem

ubistov mali mokri lug
RTS
BEOGRAD - Dve osobe su oko jedan sat posle ponoći nađene mrtve sa više ubodnih rana u Ulici Stari vinogradi 47 u Velikom Mokrom Lugu, u Beogradu, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Do tragedije je došlo kada je posle  svađe Borislav B. (52) nožem ubio  svoju suprugu Smiljanu B. (51), a zatim izvršio samoubistvo.
Lekari Hitne pomoći primili su poziv sat vremena posle ponoći i po dolasku na  mesto događaja konstatovali su smrt muškarca.
- Ženska osoba zatečena je bez znakova života. U predlu grudnog koša kod srca imala je ubodnu ranu. Muškarac je, takođe, zatečen bez zankova života. Na telu je imao više ubodnih rana u predelu trbuha, grudnog koša, i veliku posekotinu oko vrata dugu oko 8 centimetara - kazala je Macura.
Nada Macura je istakla da će sudsko-medicinska ekspertiza definitvno utvrditi da li je bračni par ubijen ili je u pitanju ubistvo i samoubistvo.
Komšije bračnog para su i dalje u šoku zbog sinoćnjeg događaja i nisu želeli da detaljnije komentarišu incident. O svojim komšijama imaju samo reči hvale i nije im jasno kako se ovakva tragedija mogla desiti.

0 коментара:

Постави коментар