Reklame


Iako je Dara Bubamara uverena da su njene golišave fotografije umetničko delo, RRA očigledno ne misli tako, pa je zbog toga zabranio prikazivanje istih na TV “Pink”! Kako “Alo!” saznaje, pevačica je uradila set provokativnih fotografija povodom izlaska novog albuma, ali čim su krenule u etar kao najava “nova Dara”, Republička radiodifuzna agencija reagovala je i zabranila puštanje ovih snimaka u dnevnim i večernjim terminima!


Ne stidi se golotinje: Dara Bubamara
Ne stidi se golotinje: Dara Bubamara | Foto: Ne stidi se golotinje: Dara Bubamara
- Dara je na nagovor saradnika odlučila da obožavaoce sa izlaskom novog CD-a obraduje provokativnim editorijalom. Kada je snimila spot i dala ga svojoj izdavačkoj kući “Siti rekords”, nije ni slutila da će posle samo par sekundi prikazivanja biti zabranjena. Radin menadžer pozvao je čelnike “Sitija” da ih pita zašto pevačice nema u reklamnim blokovima, na šta je i-mejlom dobio zvaničan dopis da je RRA reagovao zbog po njima neprimerenih fotografija i odobrio njeno emitovanje, ali tek posle ponoći! - otkriva za naš list izvor blizak pevačici i dodaje:

Dara Bubamara
Dara Bubamara
- Dara se našla u velikom problemu jer je za slikanje i snimanje najavnog spota potrošila silne pare koje treba brzo vratiti. Međutim, očito je da RRA ne misli tako, pa je nekim pevačicama koje su takođe snimile golišave spotove dozvolio dnevno emitovanje, a Radu Adžić je zabranio - završava naš izvor, čije je navode Dara Bubamara ovako prokomentarisala:

- Svaki umetnik treba da ima slobodu da se izrazi kroz svoju volju i onako kako to publika traži od njega. Tako sam i ja na predlog fanova odabrala ovaj stil za novi album. Nisam još čula da je neki umetnik zabranjen bilo gde u svetu zbog svog predstavljanja. Na kraju krajeva, to su slike koje će biti na novom CD-u, a sigurna sam da publika jedva čeka da ga nabavi, tako da se ne osvrćem mnogo na to ko i šta zabranjuje - rekla je pevačica za naš list, dok sa RRA nismo uspeli da stupimo u kontakt do zaključenja broja.
Uzor: Rijana
Uzor: Rijana
Iskopirala Rijanu!
Po ugledu na svetsku pop zvezdu Rijanu, koja se fotografisala za magazin “GQ” bez gaćica, “obukla” se i Dara. Fotografije su već izazvale mnoštvo komentara na internetu, a koja je bolja, Rijana ili Bubamara, procenite sami.
Darin menadžer: Nema nikakve razlike između Darine i pozadine JK!

Ovim povodom dobili smo i izjavu Darinog menadžera, koji ju je uporedio sa Jelenom Karleušom!
Marko Jeftić
Marko Jeftić
- Ne vidim zaista zašto je to problem. Darin album, spot, pa i fotografije rađene su po visokim svetskim produkcijskim standardima. Ne vidim nikakvu razliku između Darine pozadine i recimo pozadine Jelene Karleuše čiji spot za pesmu “So” ide uredno u dnevnim terminima - rekao nam je Marko Jeftić.

0 коментара:

Постави коментар