Reklame


Isfolirane, nafurane, uobražene, drske... Sve devojke koje viđamo u beogradskim klubovima, na osnovu njhovog ponašanja i stajlinga, podelili smo u nekoliko grupa. Uživajte čitajući :)

vhjn
Van svake kontrole | Foto: N. Marković
K’o puštene sa lanca:
Prepoznaćete ih lako. Uglavnom su u poodmaklom stadijumu pijanstva (jedva stoje na nogama),  šminka im je razmazana, kosa raščupana, oskudno su odevene... I skoro uvek su na nekakvom uzvišenju u klubu (šank, stolica, sto, podijum, nečija ramena…) kako bi privukle pažnju.
Godište : Jako teško proceniti!

ghf
Mjaaauuuu... Grrrrr.... 
Mačkice-tigrice
Njih je jako teško zaobići. To su one devojke koje su ubeđene da su totalno moderne. Razlikujemo ih od ostalih devojaka po jako živopisnom načinu odevanja, i neki životinjski print je obavezan detalj.
ghf
Pozeraj | Foto: Shutterstock
Fejs devojke
One su tu samo da naprave fotosešn koji će sutra okačiti na fejs, sa nazivom “Aaa LOOODNICAA” ili “MNOGO SMO LUDEEE :)” ili tako nešto slično… Najbitnije im je da se kvalitetno napuće, isprse i ispoziraju, i da imaju dobar materijal za nastavak fejs života. Često ih možete čuti kako govore “jubawi”, “vojim te”, “piwe moe”, “mawena”, “jubim te”, jer je to za njih super, kul, in, i totalno “swatko”. Fotošop su naravno apsolvirale.
tzr
Poznate... viđene... slavne...
’Čke Beogradske
To su uglavnom jedne te iste ekipe devojaka koje vidite ama baš u svakom klubu u koji kročite. Uglavnom su jaaaako bitne (mami i tati) i vreme u klubu provode gledajući ko ih snima, koga znaju, ko je šta obukao, ko se s kim dohvatio. Deluju (ali samo deluju) nedodirljivo, pretežno su lepe, ako ne, imaju kilo šminke pa u mraku deluju lepo. Žude da se priča o njima, da budu poznate, ali im to ne polazi baš za rukom pa se zadovoljavaju blejanjem u popularnim klubovima da bar budu viđene.
g
Aaa miceee
Fine devojke
Ima ih u najmanjem broju, skoro pa su izumrla vrsta. Dolaze sa drugaricom, drugaricama, društvom koje je uglavnom veselo. Ne možete je videti pijanu, ne zanimaju je momci koji su u klubu. Ako je lepa, deluje nezainteresovano, hladno i nedostižno. Ako nije, onda deluje kao štreberka.
tr
Dolazimo u miru...
Marsovke
To je onaj tip koji možete najčešće videti u ćoškovima, iz kojih samo stidljivo posmatraju šta se dešava oko njih. Ne vole da izlaze, ne razumeju poentu klubova, ali tu su jer drug, od drugovog druga, slavi rođendan pa su morale. Ne pokušavajte da komunicirate sa njima jer će vas samo gledati bledo kao da pričate na kineskom.
gr
"Daj mi svoj auto...i ključ od stanaaaa..."
Ptice grabljivice
Njih možete videti kako preskaču iz separea u separe, guze se blizu potencijalnih “sponzora”, u nadi da će ih neko častiti pićem. Premija je kad nalete na neke momke ili strance koji su u fazonu “daj šta daš”, pa se tu ogrebu za par pića i eventualan prevoz do kuće… Jer pravi punišići retko obraćaju pažnju na njih.
da
Animir dame ne mešaju posao i zadovoljstvo
Animir dame
Grupa devojaka koje svi nazivamo sponzorušama, zato što živimo u neznanju. To su uglavnom foto-modeli, manekenke, ćerke buržuja. Njih iznajmljuje i plaća isključivo klub. Ispijanje pića u klubu je njihov posao. Jako dobro izgledaju, obučene su po poslednjoj modi i izgledaju kao da su iz časopisa iskočile. Primera radi, ukoliko pet momaka koji su puni para uzimaju separe, i žele da im par lepih devojaka ulepša ambijent, oni to traže od menadžera, gazde ili koga već poznaju. Oni te devojke prvi put upoznaju tek kad one stignu, i nemaju prava da zahtevaju nikakav fizički kontakt. Njihov zadatak tu je da, kada ih momci (ili gospoda) pitaju šta će da piju, obavezno naručuju flašu (dve, tri…) najskupljeg pića, kako bi klub što više zaradio.
Poslovna pratnja
Dođe, odradi i dobro naplati...
Poslovna pratnja 
U svakom klubu postoje ovakve devojke, nikada nećete znati ko su, osim ako ih ne poznajete iz iskustva. Dođu, odrade svoj posao (svi znamo koji), dooobro naplate te usluge i odu. Nema mnogo tu mesta za objašnjenja.
Ovo su samo neki tipovi devojaka koje najčešće možemo sresti. Naravno, postoji još dosta grupa i podgrupa, kombinacija više tipova, i izuzetaka za svaki primer. Ali činjenica je da kad izađemo u klub možemo svega da se nagledamo i načudimo. U to ime posvećujemo im pesmu :)

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.