Reklame


Istraživanje sprovedeno u Belgiji pokazalo je da orgazam, posebno kod žena, može značajno opustiti čitavu muskulaturu, podići nivo mentalnog zdravlja i značajno osloboditi od stresa. Uz sve to, načinom na koji hoda, žena može pokazati da li je zadovoljna seksom.
Kako da prepoznate ženu koja uživa u seksu?
Nakon seksualnog čina muškarci, a posebno žene su puno poletniji. Žene sa redovnim vaginalnim orgazmom njišu svojim kukovima dok hodaju, pokazala je ova studija. Hod kodm ovakvih žena je gipkiji, življi, korak duži.
"Čak i običan posmatrač može uočiti da je žena imala vaginalni orgazam po tome koliko joj je hod energičan, senzualan, opušten i slobodan. Po tome mogu zaključiti i koliko su zadovoljne seksualnim životom", tvrde istraživači s Université Catholique de Louvain. 
Studijom su bile obuhvaćene zdrave i seksualno aktivne žene od kojih je polovina njih u prošlosti često doživljavala orgazme, dok su ih ostale doživljavale retko ili gotovo nikad.Na osnovu ovih posmatranja seksolozi su s 80-procentnom preciznošću pogađali koje su žene više puta bile zadovoljene. 
Međutim, razlike u hodu odnose se na žene koje doživljavaju vaginalne orgazme, ali ne i klitorisne, kaže se u ovoj studiji.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.