Reklame


Kao da im nije dovoljno to što žive od poziranja u bikinijima, neki supermodeli ne mogu da izdrže a da se ne slikaju svojim mobilnim telefonima i to odmah objave na Fejsbuku, Tviteru ili Instagramu... Lepotice poput Bar Rafaeli, Kendis Svonpul i Mirande Ker ne biraju mnogo lokaciju za slikanje, pa to može biti i teretana u kojoj znojave rade vežbe u neobičnim pozama, sa maskom gorile, na plaži, u svlačionici... Uživajte!

1. Lili Aldridž


Jedan od Viktorinijih anđela Lili Aldridž za život zarađuje slikajući se u gaćicama i brushalterima, ali sa svojim fanovima mora i da podeli fotke nastale iza scene revija na kojima se pojavljuje.

2. Kendis Svonpul


Južnoafrički supermodel Kendis Svonpul potrudila se da bude uslikana u najužim, najseksepilnijim helankama koje je mogla da nađe samo da bi pokazala kako dolazi do onako savršene, čvrste guze.

3. Miranda Ker


Možda je Miranda Ker poželela da pokaže prirodne lepote Kariba, gde je letovala, ili da malo reklamira proizvođača bikinija ili šešira koji nosi. Ali, svi će gledati samo jedno - njeno telo.

4. Džesika Hart


 
Čak kada nosi i masku gorile, zvezda "Viktorijas sikreta" Džesika Hart izgleda upravo zanosno.

5. Bar Rafaeli


Bar Rafaeli svojim mobilnim telefonom pravi slike i kada je u teretani i fanovima pokazuje šta treba da rade da bi imali telo na koje je "pao" i Leonardo Dikaprio.

6. Alesandra Ambrozio


Alesandra Ambrozio tačno zna kako da kod velikog broja muškaraca izazove srčani udar. Uglavnom se to svodi na sledeće komande na njenom mobilnom: "napravi fotografiju" i "pošalji na Instagram".

7. Hajdi KlumDovoljno je da se na jednoj fotografiji s letovanja objavljenoj na Tviteru vidi samo delić grudi Hajdi Klum i -  dobili smo jednu od najpopularnijih fotografija na internetu u ovom trenutku.

8. Šanina Šajk


Šanina Šajk ponudila je svojim fanovima sa Instagrama zanimljiv "alternativni pogled" na njeno svakodnevno vežbanje. Većina muških korisnika ovog servisa za deljenje fotografija kratko bi dodala - I hvala joj na tome.

9. Barbara Palvin


Seksi Mađarica Barbara Palvin jednostavno ume da slika samu sebe u bikiniju. Šteta što na Instagramu ne postoji opcija "lajk"...

10. Rouzi Hantington-Vitli


Britanska manekenka Rouzi Hantington-Vitli nije htela da joj brushalter smeta dok se krišom fotografiše novu kolekciju teksasa njenog stiliste Šer Kulter. Blic srećom nije sakrio previše...

1 коментара: