Reklame


Marko Ljubiša Kan (45) ranjen i krvav dopuzao do Hitne pomoći, a kad je rekao kako se zove, pao u nesvest, javlja "Kurir".
Crnogorski državljanin Marko Ljubiša zvani Kan (45) sinoć oko 21 sat upucan je na četiri mesta, i sa svežim ranama sam se dovukao do Hitne pomoći u Beogradu.

"Čovek se pojavio na vratima Hitne pomoći u svesnom stanju. Došao je sam i imao je nekoliko rana. Nije hteo da kaže šta mu se desilo niti da odgovori gde je bio, samo je rekao ime i prezime i ubrzo izgubio svest. Nakon reanimacije prevezen je u Urgentni centar", rekli su za "Kurir" iz Hitne pomoći.

Na pregledu u Urgentnom centru smešten je na odeljenje Šok B, a zadobio je četiri rane u grudi i vrat.

"U ambulantu u ulici Franša Deperea ušao je muškarac star oko 45 godina s prostrelnim ranama na telu. Njemu je odmah pružena lekaraska pomoć i on je u svesnom stanju odvezen u Urgentni centar na odeljenje reanimacije", kazala je portparolka Hitne pomoći Nada Macura za agenciju Beta.

Prema njenim rečima, on se u ambulantu dovezao oko 22 časa taksijem.

Kako agencija Beta nezvanično saznaje, na njega pucano iz automobila u pokretu na Novom Beogradu, u Ulici Vladimira Popovića.

Marko Ljubiša zvani Kan policiji je poznat odranije - ranjen je u Beogradu, ispred Arene, posle utakmice Partizan - Panatinaikos 2009. godine.

Tom prilikom zadobio je ustrelnu ranu u vrat, a policija je zaključila da je reč o nekim njegovim neraščišćenim kriminalnim računima. Da zlo bude veće, zalutali metak završio je u leđima slučajne prolaznice, koja je takođe bila na utakmici.

Marko Ljubiša je u rodnoj Crnoj Gori odgovarao zbog razbojništva, a njegovo ime dovodi se u vezu s narko-biznisom ne samo u domovini već i širom Evrope.

Protekle noći i jedan dvadesetogodišnjak uboden je nožem kod Pančevačkog mosta.

"On je zadobio jednu ubodnu ranu u preponskom delu", rekla je Macura.

Tokom noći dogodile su se i četiri saobraćajne nesreće u kojima su povređene dve osobe, među kojima je i starija osoba koja je prevezena u Urgentni centar.

Lekari Hitne pomoći imali su 145 intervencija, od čega 25 na javnom mestu. Za pomoć lekara javljali su se uglavnom hornični bolesnici.

(MONDO, foto: MONDO)

0 коментара:

Постави коментар