Reklame


GADŽIN HAN - Darko M. (33) iz Donjeg Dušnika ranjen je u grudi i stomak, kada je na njega, kako se sumnja, pucao komšija Vladica K. (31), nakon svađe koja se dogodila juče oko osam sati. Primljen je u KC Niš u teškom stanju i hitno je operisan.
Pretpostavlja se da je Vladica sumnjao da se Darko viđa s njegovom devojkom. Policija je naišla na zaključana vrata, koja je nakon nešto kraćeg ubeđivanja i otvorio.

- U kući je nađen pištolj za koji poseduje dozvolu, ali će tek balističko veštačenje pokazati da li je on korišćen za pokušaj ubistva. Osumnjičeni se zasad brani ćutanjem i određeno mu je policijsko zadržavanje - kažu za “Blic”.
 
U policijskom saopštenju se navodi da je Vladica uhapšen da je izvršio krivično delo ubistva u pokušaju.

“Sumnja se da je oko osam časova ujutru ispalio više hitaca iz pištolja i naneo teške telesne povrede Darku M. ispred njegove porodične kuće. Posle isteka mere zadržavanja od 48 sati, osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji radi saslušanja.”
 
U KC-u Niš navode da je Darko M. i dalje životno ugrožen.
- Pacijent je primljen sa ustrelnim ranama grudnog koša i trubuha u teškom opštem stanju sa povredama više organa u trbuhu. Hitno je operisan, ali je i dalje u teškom stanju i u životnoj opasnosti - kaže Miodrag Lazić, direktor 

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.