Reklame


Dok je profesor Božidar Vidaković pre dva dana palio automobil na parkingu, nekoliko učenika mu je kroz prozor na glavu izručilo kantu punu izmeta, izjavila za Kurir majka jednog školarca

Direktor Milovanović
Direktor Milovanović ne veruje da su učenici umešani
BEOGRAD - Da nije žalosno, bilo bi smešno!
Profesora i zamenika direktora srednje Politehničke škole Božidara Vidakovića učenici su polili kofom punom izmeta. To se dogodilo pre dva dana, kada je Vidaković krenuo kući s posla. Dok je palio auto na parkingu, nekoliko učenika mu je kucalo na prozor, on je otvorio, a oni su mu kofu punu izmeta izručili na glavu.

Ovo je za Kurir ispričala majka jednog učenika srednje Politehničke škole, čije je dete čulo šta se dogodilo u školi pre dva dana. Profesor Vidaković u ovoj školi predaje Otpornost materijala, ali je i zamenik direktora Dušana Milovanovića. Kad smo otišli u školu, niko od učenika nije znao pravi razlog zbog čega je neko odlučio da profesora polije fekalijama, ali kažu da ima onih koji nisu zadovoljni ocenama iz njegovog predmeta.

- Tačno je da su na profesora izručili fekalije, ne znam ko je to uradio, ali je zaista strašno. Možda mu je neko zamerio neku ocenu, mada ne znam... Takođe sam čula da se sve to odigralo na parkingu škole. Grupa mladića mu je kucala na prozor, a onda su kofu sa izmetom izručili na njega. Dolazila je i policija da interveniše, ali ne znam šta se dalje događalo - kaže P. M., učenica trećeg razreda.

Pozvali smo profesora Božidara Vidakovića da nam prokomentariše celu situaciju, ali nije želeo da priča na ovu temu.

- Molim vas, neću da komentarišem ništa o tome. Vi ne smete da pišete i ne smete da pominjete moje ime. Neću da dajem nikakve izjave za tabloid, a ako budete nešto napisali, tužiću vas - rekao je Božidar Vidaković, nakon čega nam je spustio slušalicu.Nadležni iz MUP saopštili su da su izveštaj o ovom događaju prosledili tužilaštvu.

(D. T.)
Ispred ove škole dogodio se dosad nezabeležen incidentIspred ove škole dogodio se dosad nezabeležen incident

Direktor: Policija radi svoje!

Direktor škole Dušan Milovanović kaže da je upoznat s situacijom, ali da neće ništa preduzimati dok policija ne završi svoj posao:

- Ne znam da li je u kofi bio izmet jer nisam bio prisutan. Nisu sve to uradili učenici, neke druge snage stoje iza toga, a koje, saznaćemo kad policija obavi svoj posao.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.