Reklame


Maloletni M. K. (17) iz Smederevske Palanke pre dva dana se bacio pod voz na železničkoj stanici u rodnom gradu. Kobni skok je učinio pred vršnjakinjom koja je, takođe, nameravala da se ubije, ali je u poslednjem trenutku odustala.
Maloletnik ostavio ranac sa ljubavnim pesmama

Motiv tragedije nije poznat, a u školskom rancu je ostavio samo dnevnik s ljubavnim pesmama.

- Nikad ranije nije pokazivao znake da je sklon samoubistvu. Te večeri se šetao s drugaricom. Išli su pored pruge i kada je naišao voz, on je rešio da se baci - ako “Blic” saznaje u Hitnoj pomoći, M. K. nije davao znake života kada je dežurna ekipa stigla na uviđaj. 

- Dečak je stao na prugu, a voz nije mogao da se zaustavi na vreme. Kad smo stigli, devojka je bila u šoku i jedva je govorila. Mašinovođa je rekao da je svirao i pokušao da ukoči, ali on nije hteo da se skloni - kažu u Hitnoj službi.
 
Sugrađani, koji su poznavali momka i njegove roditelje, kažu za “Blic” da je bio “mirno dete koje se ni po čemu nije izdvajalo”,
 
- Njegovi su iz Kuršumlije došli u Smederevsku Palanku, a ni s očeve ni s majčine strane nije bilo psihijatrijskih bolesnika. M. K. je bio dobro dete, a išao je u srednju medicinsku školu - objašnjava izvor “Blica”.
 
M. K. je treće dete. Iza sebe je ostavio roditelje, sestru Miljanu i brata Miloša koji radi kao policajac u Novom Sadu.navodi izvor “Blica”.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.