Reklame


Nakon nekoliko godina pauze, na Beogradskom sajmu će od 30. maja do 2. juna, biti organizovan 4. Međunarodni sajam erotike "Hot fair sweet & sexy 2013".
Litl Kapris
U zvaničnom programu, na glavnoj bini u hali 3 Beogradskog sajma, nastupiće najpoznatije domaće i internacionalne zvezde erotskih, zabavnih i šou programa, čije gostovanje se organizuje u saradnji sa francuskim, austrijskim i španskim agencijama, kažu organizatori.


Šou Heli Tomas
Direktor ove manifestacije Dragan Zečević kaže za "Blic" da će od domaćih izvođača na bini promoter sajma biti Čeri Kis (Ivana Slavković iz Niša), Nevena iz Beograda i Nađa iz Beograda.

U ponudi je jos desetak domaćih izvođača (stripera i striperki) o kojima će biti odlučivano ovih dana.

Detalj s nastupa Marčela Brava
Među njima su Heli Tomas i Marčelo Bravo, koji će izvesti jedan šou kao duo, i po jedan solo.

Od porno zvezda tu će biti Litl Kapris, koja će davati autograme, fotografisati se s fanovima i nastupati na bini.

Za muški striptiz biće zaduženi Kenzo Superstar i Patrik Vegas.

Patrik Vegas
- Takođe imamo razgovore oko dolaska Tine Blejd iz Hrvatske i La Toja iz Slovenije - kaže Zečević.
  
Sajam će imati i prateći program, koji uključuje razgovore, promocije knjiga, specijalizovanih časopisa i projekcije najpoznatijih umetničkih erotskih filmova.

Na sajmu će biti organizovani brojni programi edukativnog karaktera i umetničke akcije na temu zdravlja, lepote, ljubavi i seksa.

U okviru sajma koji je već je uvršten u zvanični kalendar manifestacija na Beogradskom sajmu i internacionalnih sajmova erotike u svetu, biće organizovane i nagradne igre sa velikim fondom nagrada za posetioce

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.