Reklame


Troje francuske dece pronađeno je danas presečenog grla u njihovom domu u blizini Pariza, saopštila je policija, dodajući da je majka bila u bekstvu i da je uhapšena u prestonici
Stravičan zločin u Francuskoj: Majka zaklala troje dece
Tela dece od devet, 11 i 17 godina, prerezanih vratova, pronašao je njihov otac, kada se vratio rano ujutru kući sa posla. Majka za kojom se tragalo, pronađena je i uhapšena u popodnevnim časovima.
Otac, koji je inače lekar, došao je kući s posla sa noćnog dežurstva i ugledao zastrašujući prizor. Njegova deca, ćerka (9) i dva sina od 11 i 17 godina ležala su u lokvi krvi. Kada je shvatio šta se dogodilo u šoku je počeo da vrišti i moli za pomoć pa je alarmirao susede koji su pozvali policiju i hitnu pomoć.
"Deca su pronađena sa presečenim grlima, a još čekamo izveštaj forenzičara", rekao je pravosudni izvor. Na telima devetogodišnje devojčice i njenog 11-godišnjeg brata, videli su se višestruki ubodi. Stariji brat je pronađen živ, a kasnije je preminuo usled povreda.
Forenzičari napuštaju kuću nakon priklupljenih dokazaForenzičari napuštaju kuću nakon priklupljenih dokaza
Višestruko ubistvo dogodilo se u predgrađu Dampmartu, 30 kilometara istočno od Pariza. Otac koji je pronađen u stanju šoka odvezen je u bolnicu.
Majka (45), za kojom se tragalo, pronađena je u dvadesetom kvartu (arondismanu) u Parizu i policija ju je odmah pritvorila.
Jedan komšija je bio kazao da ne može da veruje šta se dogodilo, jer je reč o skladnoj porodici, dodajući da je majka dece bila ljubazna i pristojna.
"Svi su ih poznavali. Ovo je neverovatno", rekla je ta osoba dodajući da je porodica bila diskretna i da s njima nije bilo nikakvih problema.
Komšije su takođe rekle da je mlađi dečak bio autističan.
Istražitelji su rekli da je par, prema informacijama kojima zasad raspolažu, imao određenih bračnih problema.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.