Reklame


Vukašin Bojović (19), sin funkcionera Srpske napredne stranke u Batajnici i člana opštinskog veća Zemun Milana Bojovića, kupio je kafanu „Sremska noć“ u Batajnici, u kojoj se pre dve godine odigralo dvostruko ubistvo koje je potreslo čitavu Srbiju, saznaje „Alo!“. Ovaj objekat Bojovići su platili 100.000 evra i odmah su mu promenili naziv u „Salaš 140“. Kako svedoče meštani, u njemu se danas održavaju pena partiji, a među prvima je nastupala Vesna Vukelić Vendi.

Milan Bojović
Milan Bojović | Foto: Privatna fotografija
U prijavi koju pripremaju Agenciji za borbu protiv korupcije građani izneli i sumnje da je Milan Bojović umešan i u nameštanje tendera u opštini Zemun za saniranje septičkih jama
Salaš se prostire na 98 ari placa i nalazi se na izlazu iz Batajnice, a kako smo saznali, sin ovog naprednjaka pazario je objekat sredinom prošle godine. Zbog ove transakcije grupa građana Batajnice priprema prijavu Agenciji za borbu protiv korupcije, koja treba da proveri na koji način je porodica Milana Bojovića stekla novac (navodi se da je lokal plaćen 250.000 evra), kao i zbog sumnje da je rasipao novac iz opštinskog budžeta.
Ubistvo Batajnica
Krvavi tragovi posle dvostrukog ubistva ispred nekadašnjeg motela
„Sremska noć“ | Foto: Dušan Milenković
Sa Milanom juče nismo uspeli da stupimo u kontakt, ali nam je njegova supruga Sandra poručila da je ona pravi vlasnik nekadašnjeg motela „Sremska noć“.
Ubistvo Batajnica
- Ja sam sinu kupila motel jer je cena bila izuzetno povoljna i tu nema
Krvava noć!
Za motel „Sremska noć“ čulo se posle krvavog pira koji se tu odigrao sredinom decembra 2010. Tada je major Dražen Požar, vlasnik lokala, ubio goste Pavla Stanišića, koji je tada imao svega 23 godine, i Zdravka Lukića (21), a ranio Bogdana Dragića (21) i Nikolu Stanišića (21). Ovom stravičnom događaju prethodio je obračun gazde sa gostima koji nisu želeli da plate račun, pa je Požar pucao u njih i na kraju se sam prijavio policiji.
nikakve tajne. Platila sam ga 100.000 evra, sve stoji u papirima. Deo novca mi je posudila porodica. Kupila sam ga sinu da ima šta da radi - objašnjava Sandra Bojović za naš list.
Ipak, kako smo se uverili u bazi podataka Agencije za privredne registre, kao direktor i vlasnik „Salaša 140“ navodi se sin Vukašin.

Pored dopisa koji priprema Agenciji za borbu protiv korupcije, grupa građana Batajnice o radnjama Milana Bojovića pisala je i Opštinskom odboru SNS-a u Zemunu, zbog sumnji u vezi sa malverzacijama s opštinskim novcem.
Sremska noć
Restoran "Sremska noć" | Foto: Dušan Milenković
- U tom dopisu navodi se da postoje osnovane sumnje da je Milan Bojović umešan i u nameštanje tendera u opštini Zemun za saniranje septičkih jama u dvorištu Doma zdravlja Batajnica i stambenih zgrada u centru Batajnice - navodi naš sagovornik, koji je jedan od podnosilaca prijave, ali nije želeo da mu se ime spominje u medijima. S druge strane, Milanova supruga Sandra tvrdi da je reč o političkim igrarijama i nameštaljkama i da u ovim optužbama nema istine.

0 коментара:

Постави коментар