Reklame


Dejan Milačić zvani Džin (35) izrešetan sa više hitaca ispred kuće u kojoj je stanovao u beogradskom naselju Mirijevo

Ana Nikolić, telohranitelj, Dejan Milačić, ubijen, foto dragan kadić
Ubijeni Dejan je godinama bio uz popularnu pevačicu Anu Nikolić
BEOGRAD - Profesionalna likvidacija!

Dejan Milačić zvani Džin (35), lični telohranitelj pevačice Ane Nikolić, ubijen je preksinoć ispred kuće u kojoj je iznajmio stan, u Ulici Matice srpske kod broja 95 e u naselju Mirijevo.


Napad s leđa

Kako saznajemo, Milačiću, koji je radio i kao obezbeđenje u klubu „Teatro“, s leđa je prišao zasad nepoznat napadač i pucao mu u glavu.

- Samo što je Milačić izašao iz automobila, koji je uvek parkirao ispred kapije, prišao mu je muškarac i ispalio ceo okvir u njega. Iako pogođen sa desetak hitaca u glavu i vrat, pokušao je da se spase puzeći nekoliko metara ka ulazu u kuću, ali ubrzo je izdahnuo - kaže naš izvor blizak istrazi.

On dodaje da je ceo napad bio brižljivo planiran, budući da je napadač čekao više sati skriven u žbunju u blizini kuće.

- U grmlju su otkriveni tragovi koji ukazuju na to da je ubica tu proveo mnogo vremena. Dalja istraga trebalo bi da utvrdi motive ovog napada - naveo je naš sagovornik.

Liptala krv

Komšije u Ulici Matice srpske kažu da su čuli pucnjeve, ali da im se učinilo da su petarde jer je neko u blizini slavio rođendan.

- Čuo sam dva pucnja, a zatim još nekoliko. Kad sam izašao napolje, video sam da je kapija komšijske kuće otvorena, a da ispred nje leži čovek. Pogledao sam malo bolje i prepoznao Milačića. Krv je liptala iz njega i nije davao nikakve znakove života - rekao je jedan od komšija, koji nije hteo da mu se pominje ime.

Žena koja je iznajmila stan Milačiću kaže da ništa nije ni videla ni čula i da je za pucnjavu saznala tek kad je jedan od njenih radnika otišao da zatvori kapiju.

- Ovo je tragedija, nedavno smo proslavili prvi rođendan njegovom detetu. Supruga mu je trenutno u Crnoj Gori, jer joj je majka teško bolesna - kaže vlasnica stana.
 Policija vrši uviđaj na mestu zločinaPolicija vrši uviđaj na mestu zločina
 Milačić je ubijen pored pikapa na parkinguMilačić je ubijen pored pikapa na parkingu
Ana Nikolić: Duboko saučešće porodici

Pevačicu Anu Nikolić juče je veoma iznenadila vest o ubistvu njenog dugogodišnjeg telohranitelja.
- Užasna je tragedija to što se dogodilo. Saosećam s njegovom porodicom i bližnjima. Moje duboko saučešće - rekla je Nikolićeva.
Likvidiran zbog incidenta na splavu „Bolivud“?

Kurirov izvor iz istrage kaže da se ispituje da li je motiv ovog ubistva sukob na splavu „Bolivud“ tokom novogodišnje proslave, na kojoj je pevala Ana Nikolić.
- Nije isključeno da je reč o osveti zbog te noći, ali istraga će se ići i u drugim pravcima - rekao je naš izvor.
Podsetimo, nastup Ane Nikolić na splavu „Bolivud“ prekinut je zbog tuče. Tada je Milačić metalnim šipkama napao obezbeđenje splava jer je smatrao da ne poštuju dovoljno Nikolićevu, u koju je on, navodno, bio potajno zaljubljen.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.