Reklame


Ivan Zeljković prekjuče se, nakon sedam godina braka, sporazumno rastao od supruge Vesne u Prvom osnovnom sudu u Beogradu

Ivan Zeljković
Pokušaj mirenja na Kopaoniku 19. januara

Izgubio kilograme i ženu!

Ivan Zeljković nije više u braku s Vesnom, s kojom je bio sedam godina i s kojom ima dvoje dece, troipogodišnju ćerku i dvogodišnjeg sina. Sada već bivši supružnici prekjuče su se sporazumno razveli u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, saznaje ekskluzivno Kurir.


Zeka Milioner na razne načine je pokušao da se iskupi za greške koje je pravio, ali Vesna mu očigledno nije oprostila. Kurir je krajem decembra objavio fotke na kojima se vidi kako se oko četiri ujutro u klubu „Stefan Braun“ ljubi s anonimnom devojkom. Nekih mesec dana kasnije Ivana i Vesnu uslikali smo na Kopaoniku, gde su verovatno pokušavali da spasu svoju vezu. Međutim, ni to nije upalilo da očuvaju brak. Od tih fotki prošlo je opet mesec dana, dok sud nije doneo presudu da više nisu supružnici.

Pozvali smo Zeku, svežeg momka, koji je pokušao da negira naše dobro proverene informacije rekavši da je išao u sud, ali onaj u Timočkoj, a ne u Prvi osnovni.

- Nije istina, provereno vam kažem. Nisam se razveo! Bio sam u sudu, ali zbog saobraćajnog prekršaja. Rekao bih vam da sam se razveo da je to istina - tvrdio je Zeljković.Pa što ne reče kad jeste.
Kurir, 28. decembar 2012.zoomKurir, 28. decembar 2012
.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.