Reklame


Veče pred inauguraciju reizabranog američkog predsednika SAD Baraka Obame na nebu iznad Vašingtona zabeležena neobična svetlost. Amerikanci u strahu da je to najava velike katastrofe.
Neobična svetla na spomeniku u Vašingtonu
 
Noć uoči druge inauguracije američkog predsednika Baraka Obame, u Vašingtonu je zabeležena neobična letelica koja se pojavila u blizini mesta svečanoga događaja i nestala u plavoj izmaglici.

Pojavila se pred milionima gledalaca koji su pratili živa uključenja TV Foksa u pripreme za ceremoniju zakazanu za sutradan. Kamera koja je snimala Vašingtonski spomenik, sasvim slučajno zabeležila je i svetla koja su se iznenada pojavila na noćnom nebu i bez traga iščezla samo nekoliko sekundi kasnije.


Zanimljivo je da se letelice, kojima se redovno pripisuje vanzemaljsko poreklo, učestalo pojavljuju pred velike katastrofe, pa su neki američki desničari shvatili ovaj NLO kao mračno proročanstvo. Druga teorija je da vanzemaljci jednostavno vole da prisustvuju zanimljivostima koje se događaju na Zemlji, bile one pozitivne ili negativne.

Premijer Rusije Dimitrij Medvedev navodno je pozvao američkog predsednika da zajednički objave važnu vest, i ako se Obama ne odvaži na to, Medvedev je spreman prisutnost vanzemaljskog života na Zemlji da objavi sam. 

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.