Reklame


Dragica Nikolić, prva dama Srbije, povela je u službenu posetu Azerbejdžanu Violetu Karić, široj javnosti poznatiju kao „savetnicu za cipele“, no, sudeći prema fotografijama iz ove prijateljske nam zemlje, možda bi bilo pametnije da je na put ponela - peglu!

Važno je da se posao  obavi: Toma Nikolić
Važno je da se posao obavi: Toma Nikolić
U susretu sa bračnim parom Mehriban i Ilhamom Alijevim, naši delegati delovali su malo izgužvano, posebno Toma u predelu pantalona, dok je Dragičin kaput takođe imao vidljive neravnine!
Na fotografijama objavljenim na zvaničnom sajtu prve dame Azerbejdžana teško je ne uporediti „uštirkane“ pantalone Alijeva i neispeglane Nikolićeve. Da to ne bude jedini signal da je srpskoj delegaciji pegla na ovom putovanju bila neophodna pobrinula se i Dragica, čiji je kaput bio vidno izgužvan.
Vide se  tragovi  putovanja:  Dragica Nikolić
Vide se tragovi putovanja: Dragica Nikolić
Da li su u žurbi Nikolići zaboravili da u Baku povedu osobu koja bi se pobrinula da izgledaju cakum-pakum ili im se previše sastanaka i sedenja loše odrazilo na garderobu, nije nam poznato, ali je zaključak mnogih da pored veoma elegantne prve dame Azerbejdžana i nisu imali neke prevelike šanse da vizuelno zablistaju. U svakom slučaju, najbitnije je da je ova službena poseta Nikolića urodila plodom i da su učvršćeni prijateljski odnosi s Azerbejdžanom. Visoka moda ne, ali visoka politika - da!
Njoj  peglanje  ne fali:  Mehriban  Alijeva
Njoj peglanje ne fali: Mehriban Alijeva
Azerbejdžanka pegla čak i bore!

Pojava supruge predsednika Azerbejdžana Mehriban malo koga je ostavila ravnodušnim! Dok su mnogi komentarisali njen prefinjeni stil odevanja, drugima je u prvom planu bilo njeno zategnuto lice, za koje se pretpostavlja da je rezultat neke estetske intervencije. Gospođa Alijeva je čak neke fizičkim izgledom podsetila na folk pevačicu Cecu Ražnatović, pa je bilo i komentara u tom smislu.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.