Reklame


Folk pevačica Slavica Ćukteraš priznala je da se posle sedam godina svađe napokon pomirila sa Tanjom Savić putem samo jednog telefonskog poziva.
Pomirile se Tanja Savić i Slavica Ćukteraš
Ćukteraš je priznala da je nedavno nazvala Tanju i čestitala joj rođenje drugog sina Đorđa. Slavica je to izjavila na snimanju nove emisije "Glamur kafe" na televiziji Hepi, koja će biti emitovana 3. marta, a u kojoj je gostovala i Goca Tržan.
"Čula sam se pre nekoliko dana s Tanjom Savić. Čestitala sam joj rođenje drugog deteta. Ona se mnogo promenila i sazrela", rekla je Slavica i nastavila: "Zaista smo se jako lepo ispričale. Obe smo odrasle i nismo više klinke".

Slavicu je voditelj prilično opustio, pa je ona dodala kako je, da je u ono vreme imala sadašnju pamet, sigurna da se s Tanjom nikad ne bi posvađala.

Svađa između nekadašnjih prijateljica započela je kada je Slavica pokazala grudi Tanjinom dečku kojeg je mnogo volela. Tanju je to veoma povredilo pa joj, iako je do tada prelazila preko mnogih stvari koje joj se nisu dopadale, ovo nije mogla oprostiti.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.