Reklame


Na sednici Izvršnog odbora Demokratske stranke odlučeno je da se poslanik Dušan Petrović isključi iz stranke, posle njegovog saopštenja da ne želi da vrati mandat
Petrović isključen iz DS
Sednica Izvršnog odbora Demokratske stranke završena je večeras posle nešto više od sat vremena, a predsednik tog stranačkog organa Dušan Elezović rekao je novinarima da će o odlukama biti izdato saopštenje za javnost.

Elezović je rekao da je na sednici doneto više odluka, ne želeći da iznese više detalja. Kako je Tanjugu ranije rečeno u DS, na sednici je doneta odluka da poslanik Dušan Petrović bude isključen iz stranke, dok je Vuku Jeremiću dat rok od sedam dana da odgovori na odluku Izvršnog odbora koji je predložio pokretanje postupka za isključenje.

Petrović: Žaliću se

Poslanik Demokratske stranke (DS) Dušan Petrović izjavio je ranije večeras da će se žaliti organima stranke ako ne bude zadovoljan odlukom koju, povodom zahteva za njegovo isključenje iz DS, treba da donese Izvršni odbor DS.

On je novinarima ispred sedišta DS rekao da ima pravo da se žali, a da će statutarna komisija odlučivati o eventualnoj žalbi.

"Kao član DS, ne pravim novi poslanički klub ni novu stranku. Boriću se za ono u šta verujem", naglasio je Petrović.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.