Reklame


Pokrajinski sekretar za poljoprivredu prvo napao Investicioni fond Salford, a zatim samog sebe demantovao

Goran Ješić, Salford, mleko

NOVI SAD - U laži su kratke noge.
Sekretar za poljoprivredu Vlade Vojvodine rekao je juče, posle protesta poljoprivrednika ispred Banovine, da on nije uzrok problema s mlekom.

- Uzrok problema su oni isti koji su meni nudili pare, pa su ih očigledno dali nekom drugom i sada je taj drugi uzrok problema - rekao Ješić.Na pitanje ko je na njega konkretno vršio pritisak, odgovorio je da je to Investicioni fond „Salford“. Ipak, nešto kasnije izjavio je da ne sme da kaže ko mu je nudio mito i preporučio da ne iznosi podatke dok ne stignu rezultati dodatnih analiza mleka, kao i da je sve prijavio policiji.

- Izjava Gorana Ješića u kojoj je Investicioni fond „Salford“ imenovan kao glavni krivac za celu aferu s alfatoksinom - nova je izmišljotina. „Salford“ je jedan od najvećih investitora u Srbiji i apsolutno nema razloga za radnje za koje nas gospodin Ješić proziva - saopšteno je sinoć iz„Denjub fuds grupe“, koja posluje u okviru „Salforda“.

Iz te kompanije naglašavaju da je sve „poprimilo formu naučnofantastičnog filma, u kojem onaj ko stvara aferu iz političkih motiva kao jedinog krivca imenuje najvećeg proizvođača, koji zbog ove afere pati zajedno sa potrošačima i farmerima“.

Prema ocenama „Denjub fuds grupe“, od samog početka, kreiranje i montiranje „slučaja sa aflatoksinom“, a na kraju i iznošenje lažnih Ješićevih optužbi u vezi s „otrovnim i kancerogenim“ mlekom na štetu srpskog poljoprivrednika, proizvođača i krajnjeg kupca, rezultirali su novom izmišljotinom koju je stvorio imenovanjem Investicionog fonda „Salford“ kao glavnog krivca za celu ovu aferu.

Aferu o aflatoksinima poslednjih dana demantovali su Ministarstvo poljoprivrede i ostala relevantna stručna javnost, navela je „Denjub fuds grupa“, dodavši da im „nije jasno zbog čega Ješić tendenciozno nastavlja s napadom na srpskog farmera, a sada i najvećeg proizvođača.“

- Ješićeve izjave su od početka krajnje kontradiktorne - naglašavaju u „Denjub fuds grupi“
.

1 коментара:

  1. Ješiću zašto daješ ležne i kontrradiktornr izjave u vezi mleka, zato što su ti obečali pare pa je dobio neko drugi, a ne ti pa kaži istinu, jer si ojadio mnoge proizvodjače mleka koje svi pijemo, a kako nisi se žalio na Matijevića čije crkotine se već godinama jedu, molim te lepo uvozi uginule svinje iz EU i neke leptire iz Brazila, jker to meso je crno i smrsi pa sa tim kuvanim krilcima potapa meso da bih dobilo prirodnu boju, boju je promenuo, sali smrad nikako, to mi jedemo, zašto i njega nisi prijavio tu bih spasao mnogo života, ovako će svi da pevaju kada ti odeš u zatvor umesto njih ispao si žrtveni jarac, zeznuo te je Pajtić samo tako oni milijarde evra u Zagrebu a ti "Šojiču" ćoprku, pa tako si hteo hteo si da srušiš vladu pa ni to nećeš moći jer ti tvoji frugovi nemogu pomoći možda će i oni da ti prave društvo.

    ОдговориИзбриши

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.