Reklame


Irski milioner Kevin Mekgiver, koji je nestao bez traga u junu prošle godine, otkriven je kako tumara po putu u okrugu Litrim u Irskoj. Bosonog, sa dugom raščupanom kosom i zapuštenom bradom, ličio je na skitnicu, a ne na magnata za nekretnine.
Irski milioner Kevin Mekgiver, koji je nestao bez traga u junu prošle godine, otkriven je kako tumara po putu
Ketrin Valeli je zaustavila kola kada je primetila nešto nasred puta, u prvom trenutku pomislivši da je reč o saobraćajnom stubiću.

- Imao je crvene pantalone, pa sam pomislila da je stubić nasred puta - izjavila je ona.

Ispostavilo se da je reč o 68-godišnjem tajkunu, koji je na čelu imao urezana slova “lopov”.  Valelijeva i njen partner su ga odvezli policiju u Balinamoru, gde je objasnio da su ga još u maju mesecu iz njegove vile u Galveju otela trojica maskiranih naoružanih muškaraca.

Kako je rekao, kidnaperi su tražili otkup za njegovo oslobađanje, ali ne zna da li je otkup plaćen. On je dodao da se ne seća šta se s njim dešavalo u međuvremenu, ali da su mu prilikom oslobađanja dali mobilni telefon i upozorili ga da ga uvek nosi sa sobom.

Irska policija sada pokušava da utvrdi da li su ga držali u Severnoj Irskoj pre nego što su ga ostavili u okrugu Litrim. Par koji ga je pronašao tvrdi da nije bio u stanju da im kaže koji je mesec u godini i šta mu se dogodilo tokom zatočeništva.

- Jedna policajka mu je odmah ponudila šolju čaja. Dok je pio čaj i jeo keks, upitao ju je da li ima još, jer nije jeo ko zna od kada. Bio je kost i koža - kaže Ketrin Valeli.

Za vreme ekonomskog procvata u Irskoj od 1995 do 2008, Mekgiver je vodio međunarodnu kompaniju za kupoprodaju luksuznih kuća i stanova.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.