Reklame


Zamislite šok osobe dok je, kao Draga Saveta, odgovarala na pitanje čitaoca američkog Vašington Posta koji joj je postavio neverovatno pitanje – da li treba da kaže svojoj ženi i majci njegovo troje dece da mu je rođena sestra!

"Oboje smo potekli iz istog kraja, oboje smo hteli da se vratimo kući posle fakulteta. Oboma su nam majke bile lezbejke. Ona je rođena u porodici lezbejskog para, a ja sam imao samohranu majku homoseksualku", preneo je neobično pitanje magazin “Slejt”.
Brak
Ne znajući šta čini nesrećnik oženio sestru!| Foto: freedigitalphotos.net
U njemu je dalje objašnjeno da je njegova supruga poreklo sa očeve strane otkrila odmah po punoletstvu i da je od supruga tražila da i on uradi isto kako bi njihova deca znala odakle potiču.
Nesrećni čovek je hteo da je iznenadi i za godišnjicu joj podari rezultate porodičnog stabla samo da bi saznao nešto što ga je potpuno zabezeknulo – on i njegova žena imaju istog oca!

"Nisam joj još ništa rekao i nisam siguran ni da li bi trebalo. Volim svoju ženu više nego što se to rečima može iskazati i, naravno, što je učinjeno - učinjeno je, već imamo decu. Ali, sada ne mogu, a da ne pomislim 'To je moja sestra' svaki put kada je pogledam", napisao je Amerikanac.
Iako su neki čitaoci posumnjali da je priča lažna, Saveta je poslala ozbiljan odgovor u kome supružnicima preporučuje da zajedno odu kod psihologa kako bi naučili da se nose sa ovako velikim problemom, a da decu drže u neznanju kako ih ne bi opteretili.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.