Reklame


Iako postoje "istorijski skeptici" kada je u pitanju tradicionalno i istorijsko srpsko-francusko prijateljstvo, posle onog što je viđeno na stadionu "Mestalji" na meču između španske Valensije i pariskog PSŽ u Ligi šampiona, nema sumnje da nas Francuzi vole i poštuju kao narod.
Navijači PSŽ poručili Evropi: Kosovo je Srbija!
Navijači PSŽ-a razvili su na tribini transparent, uz istaknutu srpsku zastavu, na kojem su jasno poručili Evropi - Kosovo je Srbija! Ovaj gest navijača "svetaca" na meču osmine finala Lige šampiona protiv Valensije nije novost, pošto je poznato da pristalice ovog kluba jako cene srpski narod. U prilog tome govori i činjenica da jedna od najjačih navijačkih frakcija PSŽ-a, popularni "Karsudi" među svojim članovima imaju veliki broj Srba.

Naravno, poruke političkog sadržaja strogo su zabranjene na sportskim manifestacijama tako da će ekipa PSŽ sigurno biti novčano kažnjena od strane UEFA. Ta kazna će biti sitnica za prebogate vlasnike PSŽ-a, dok poruka upućena Evropi ovim putem jednostavno nema cenu za srpski narod.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.