Reklame


 Mitohondrija. Fotografija vlasništvo Science photo library.
OVAJ LEK NE IZISKUJE PATENT, tako da ga bilo ko može da primeni jeftino i brzo, za razliku od neefektivnih skupih lekova koje proizvode vodeće farmaceutske kompanije! Prevela i uredila: Ljubica Šaran
Matrix World
Money Trends Research
Kanadski naučnici su pronašli jednostavan lek za potpuno izlečenje raka , ali velike farmaceutske kompanije uopšte nisu zainteresovane za njegovu proizvodnju . Istraživači sa Univerziteta Alberte u Edmontonu , su uspeli prošlog tijedna u potpunosti izlečiti rak svojim preparatom , ali mediji i televizija jedva da su objavili nešto o ovoj jednostavnoj tehnici izlečenja raka koja koristi obične jeftine lekove .
Metoda uključuje primenu dikloroacetata ( DCA ) , koji se trenutno koristi u lečenju metaboličkih poremećaja , tako da uopšte ne stvara negativne nus pojave ili neželjene dugoročne efekate .
OVAJ LEK ne iziskuje PATENT , tako da ga bilo ko može primeniti jeftino i brzo , za razliku od neefektivnih skupih lekova koje proizvode vodeće farmaceutske kompanije !
Kanadski naučnici su testirali DCA na ljudskim ćelijama is njim bezopasno ubili rak ; pluća , mozga i grudi , dok su zdrave ćelije ostale netaknute i žive

Ovaj lek su testirali i na pacovima koji su imali ozbiljne tumore u završnim stadijumima , njihove su se bolesne kancerogene ćelije trenutačno skupile kada su im u vodu za piće stavljali DCA .
Lek sastavljen od DCA je široko dostupan , i tehnika za izlečenje raka je izuzetno jednostavna , ali zbog čega se velike kompanije ne u uključuju u proizvodnju leka i njegovu distribuciju , zbog čega mediji nisu zainteresovane za ovo otkriće ?
Mitohondrija unutar žive ljudske ćelije.
Ljudske ćelije imaju prirodne mehanizme za borbu protiv raka to su organele – mitohondrije, no one trebaju okidač da bi postale efektne.
U Wikipediji stoji: Mitohondrija je stanična organela eukariotskih ćelija koja služi kao izvor ćelijske energije. Mitohondrije su mesto aktivnosti ciklusa limunske kiseline (Krebsovog ciklusa) kao i mesto stvaranja adenozin trifosfata elektronskim transportom i oksidativnom fosforilacijom. Cilindrične su strukture, promjera između 0,3 i 1 µm i dugi od 5 do 10 µm.Sastoji se od dvije membrane, od kojih je vanjska relativno napeta, unutrašnja membrana je naborana kako bi joj se povećala površina i tako povećala mogućnost stvaranja ATP-a.Vjeruje se da su nastali endosimbiozom od aerobne bakterije i zato sadržavaju 70 S ribosome i cirkularnu DNA kao i prokarioti. Kraj citata.
Naučnici su do sada smatrali da stanični mitohondriji postanu oštećeni i neaktivni za vreme napada raka . Fokusirali su se na glikolizu , koja je slabo efektna u borbi protiv raka i uglavnom bacanje resursa i trošenje vremena .
Proizvođači lekova su se fokusirali na glikolizu kao tretman u borbi protiv raka!
S druge strane tretman DCA-om ne uključuje metode glikolize već se u potpunosti fokusira na mitohondrije; oni aktiviraju mitohondrije koje se nakon aktivacije uspešno i brzo bore protiv raka.
Ovaj efekt dozvoljava raktivaciju procesa koji se naziva apoptoza. Mitohondriji u sebi imaju program za samouništenje koji se aktivira kada se radi o ćelijama raka!
Prikaz mitohondrija u ćeliji.
Bez apoptoze , tumori brzo i neobuzdano rastu jer se njihove ćelije odbijaju ” ugasiti . ” Funkcionalni i aktivirani mitohondriji , zahvaljujući DCA , pokreću ovaj proces i jednostavno gase ćelije raka !
Kada se isključi proces glikolize , telo proizvodi manje , liječni kiseline , tako da se oštećeno tkivo oko ćelija raka ne raspada i na takva način ne stvara pogodan teren za tast novih tumora .
Farmaceutske kompanije ne investiraju novac u istraživanja DCA metode jer se takva ne može patentirati , a bez patenta FARMACEUTKA INDUSTRIJA NE MOŽE ZARAĐIVATI NOVAC .
Oni trenutno zarađuju ogromne svote novca na njihovim patentiranim ” lekovima ” za AIDS .
Neaktivna mitohondrij stanica pluća.
S obzirom da farmaceutske kompanije neće razvijati DCA do konačne primene na ljudima, bilo bi potrebno da nezavisne laboratorije započnu klinička ispitivanja DCA da bi potvrdile istraživanja kanadskih naučnika i da bi se na kraju lek mogao primenjivati na ljudima. Sav se taj posao može napraviti u kolaboraciji s kanadskim sveučilištem koje je prvo započelo istraživanja, i svakako će rado asistirati istraživanja i razvijanje krajnjeg lijeka za potpuno liječenje raka!
Nadamo se da će objavljivanje ovog teksta doprineti podizanju svesnosti o učincima dikloroacetata – DCA i njegovoj uspešnosti u izlečenju raka , i iskreno se nadamo da će možda tako inspirisati neke nezavisne kompanije za istraživanje i proizvodnju ovog leka koji ZAISTA SPAŠAVA ŽIVOTE , jer velike farmaceutske kompanije to uopšte neće učiniti.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.