Reklame


Nakon današnjeg vukovarskog protesta zbog uvođenja ćirilice u Borovu je došlo do verbalnog a potom i fizičkog sukoba između tri osobe u kojima je jedan dvadesetjednogodišnjak povređen. Kako saznaje hrvatski Večernji list, povređeni dečak je sin pravoslavnog sveštenika.
 Nakon skupa u Vukovaru pretukli sina pravoslavnog sveštenika
Prema izveštaju koji je objavljen na portalu te telelvizije, jedan od autobusa kojim su demonstranti organizovano stigli na protest zaustavio se na povratku ispred jednog lokala u Borovu, naselju kod Vukovara s većinskim srpskim stanovništvom, i tamo je došlo do fizičkog sukoba između tri osobe.
Prema pisanju portala, reč je o sinu pravoslavnog sveštenika iz Borova, što je on i potvrdio.
"Koliko mi je poznato, nije teže povređen, ali ga je policija poslala u bolnicu. Još nisam razgovarao sa sinom, ali znam da ima puno svedoka i da su tamo bila dva, tri autobusa iz Belog Manastira",rekao je sveštenik.
Policija je, navodi se, potvrdila da je povređen 21-godišnjak iz Borova, a ostale okolnosti se utvrđuju u saradnji sa osječko-baranjskom policijom, jer se pretpostavlja da su izgrednici stog područja.
Posle fizičkog sukoba, lokal u Borovu navodno je i kamenovan. Inače, skup u Vukovaru na kojem se okupilo oko 20.000 demonstranata prošao je bez incidenata.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.