Reklame


Pevačica Indi je ugradnjom silikona pokušala da bude "za prsa ispred svojih koleginica", ali imala jaku konkurenciju. Mnoge dame sa domaće estrade ističu grudi kao svoje najveće atribute, bilo da su prirodne ili ne.
Pevačica je bujno poprsje pokazala i na "Grandovom veselju"
Zvezda turbofolka Indira Aradinović Indi našla se u centru pažnje zahvaljujući velikim silikonskim grudima, kojima se pohvalila i pred kamerama.


Ipak, prema komentarima publike, najveće ne znači i najlepše, pa je Indi ostala u senci drugih pevačica i glumica.

Tako je ponovo pokrenuta polemika da li su lepše prirodne ili silikonske grudi, a na srpskoj estradi ima mnogo primera koji govore u korist i jedne i druge strane.

 

Prirodne grudi


Ana Sakić

Krasila je i naslovnu stranu "Plejboja"
Glumica je 2009. godine uslikana golih grudi na plaži u Hrvatskoj, a komentari su bili izuzetno pozitivni. Iste godine, njena obnažena fotografija osvanula je u novogodišnjem izdanju "Plejboja", a Ana je tada izjavila da su oči ipak njen glavni adut.

Danina Jeftić

Za sebe kaže da je temperamentna i eksplozivna
Danina je očarala publiku ulogom u filmu i seriji "Montevideo, bog te video", ne samo dobrim glumačkim nastupom, već i zanosnim oblinama. Temperaturu muškog dela publike podigla je scena u kojoj Nina Janković dodiruje Daninine grudi.


Marija Karan

Glumica kaže da kada ne snima obavezno ide u teretanu 
Postala je miljenica domaće publike ulogom u filmu "Kad porastem biću Kengur", a postigla je veliki uspeh i u inostranstvu. Njene grudi bile su u centru pažnje na holivudskoj premijeri filma "Ceremonija", kojoj je prisustvovala u društvu Entoni Hopkinsa.

Katarina Radivojević
U filmu "Morfijum" Katarina se razgolitila i simulirala oralni seks
Karijera Katarine Radivojević zaista je bogata, ali njena uloga u filmu "Čarlston za Ognjenku" bez sumnje će svima ostati u sećanju. U tom ostvarenju ona se ljubi sa drugom devojkom i skida gola, a razgolitila se i u ostvarenju "Morfijum" ruske produkcije.


Marija Jakšić
Marija Jakšić ne smatra sebe seks simbolom
Mariju smo golu mogli da vidimo u "Plejboju", ali i u scenama iz serije "Seljaci". Iako su mnogi hvalili njene obline, glumica je u jednom intervjuu istakla da se najbolje oseća u trenerci i da više voli da ističe unutrašnje osobine.


Silikonske grudi


Svetlana Ceca Ražnatović
Ceca je postavila primer koji su kasnije sledile mnoge njene koleginice.
Ceca je jedna od prvih srpskih pevačica koje su se podvrgnule operaciji uvećavanja grudi. Jedni smatraju da je preterala, a drugi da je uspešno naglasila svoj seksepil.


Jelena Karleuša
Karleuša je zbog komplikacija morala da koriguje silikone
Gotovo da se niko ne seća kako je Karleuša izgledala pre nego što je ugradila silikone, ali pevačica je jednom prilikom izjavila da je pogrešila što se odlučila za operaciju. Ipak, veštačke grudi su danas njen zaštitni znak.

Soraja Vučelić
Soraja smatra da joj je operacija koristila
U opisu starlete, silikonske grudi postale su neizostavna stavka, a ovim atributima može da se pohvali i "zečica" Soraja. Ona je zadovoljna veličinom i oblikom grudi, a u jednom intervjuu je istakla da nije tačno da se ugradnjom silikona gubi na osetljivosti.

Anastasija Buđić
Bivši momak je motivisao Anastasiju da se operiše
Sorajina bivša drugarica i sadašnja suparnica, Anastasija Buđić, takođe ima silikonske grudi, koje je pokazala više puta. Operaciji se podvrgnula sa 22 godine, nakon što joj je bivši momak rekao da nikada neće biti "Plejboj" devojka jer nema grudi.

Ana Nikolić
Otkad je ugradila silikone, Ana Nikolić voli da se pojavljuje bez brushaltera
Iako je ugradila silikone, Ana Nikolić smatra da su joj glavni aduti zadnjica i noge. Ipak, prošlog leta, pevačica se pojavila na reviji Suzane Perić u prozirnoj haljini, ispod koje su se nazirale bradavice.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.