Reklame


Nakon što je publiku osvojila svojim energičnim nastupom, Milica Pavlović počela je da privlači pažnju javnosti i izjavama. Tako je gostujući u emisiji „Tačno u podne“ mlada zvezda „Granda“ izjavila da bi volela da ima i dečka i devojku.

Bez dlake na  jeziku: Milica  Pavlović
Bez dlake na jeziku: Milica Pavlović | Foto: Zoran Ilić
Gledaoci su bili veoma zainteresovani da Pavlovićevoj postave što više pitanja, a kako je nedavno izjavila da voli i žene i muškarce, jedno od pitanja je bilo vezano baš za to.
- Nemam ni dečka ni devojku, ali bih volela da imam i dečka i devojku - izjavila je kroz smeh Milica, koja je upitana i da li je u vezi sa Nikolinom Kovač.
Poznati par Nikolina Kovač i Saša Kapor
Poznati par Nikolina Kovač i Saša Kapor | Foto: Zoran Ilić

- Tačno je. Ja sam Nikolini napravila bebu, a ne Saša. Prva sam žena koja je to uradila - ironična je bila Milica. Gledaoci koji su se javljali u velikom broju imali su podeljeno mišljenje o novom Milicinom spotu za pesmu „Pakleni plan“. Dok su jedni oduševljeni, drugi joj zameraju na prevelikoj slobodi, pa su joj prebacili to što se u prvom spotu pojavila u brushalteru, ali Milica se nije dala zbuniti, već je i za to imala odgovor.

- Pogledajte spot za Šakirinu prvu pesmu i videćete u čemu je ona pevala. Inače, nisam se ja još skinula - odgovorila je Pavlovićeva, a da li je poslednjom rečenicom mislila da će se uskoro obnažiti pred objektivom nekog fotografa, nije nam poznato.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.