Reklame


Pevačice se žestoko posvađale u emisiji „Magazin In“, zbog čega je Bojanić prekinuo snimanje i napustio studio

Maja Nikolić, Vesna Vukelić Vendi,
Sprečena tuča.
Na snimanju emisije „Magazin In“ umalo se nisu pobile Maja Nikolić i Vesna Vukelić Vendi. Pevačice, koje su u sukobu od učešća u rijalitiju „Dvor“, toliko su se posvađale da je Miloš Bojanić, koji je pored njih dve, Ere Ojdanića i Zorana Pejića Peje gostovao kod Sanje Marinković, napustio studio. Za njim je krenula i besna Nikolićka.


- Tenzija se osećala od početka snimanja. Vendi je u svom maniru peckala sve redom. U jednom momentu Maja je eksplodirala i dreknula: „Ne gledaj me! Šta me, bre, gledaš?!“ Vendi joj je uzvratila: „Ju, daleko bilo da te gledam. Ne smem da gledam u te tvoje buljave oči“ - priča naš izvor sa mesta događaja.

U svađu se uključio Bojanić, koji je stao na Majinu stranu. Histerisao je da je takvo Vendino ponašanje ispod svakog nivoa i da je sledeće da se poubijaju. Ubrzo je otišao iz emisije.

- Upravo sam se vratila sa snimanja emisije „Magazin In“. (NE) razumem zašto su Miloš Bojanić i Maja Nikolić napustili studio?! Stvarno, (ne) razumem! - napisala je Vendi na Fejsu.

Pozvali smo Maju i Miloša, koji su poručili da nemaju komentar, dok nam Sanja nije odgovarala na pozive.

Emisija je na programu u subotu.

(R. S.)
Miloš BojanićMiloš Bojanić

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.