Reklame


Republička radiodifuzna agencija sazvala hitnu sednicu Saveta nakon pritužbi građana na emisiju prikazanu 8. februara

Goran Stojićević Karamela, emisija Preljubnici, incest, RRA, kazna
Scena iz sporne epizode
Preterali.
Goran Stojićević Karamela je opet na udaru Republičke radiodifuzne agencije (RRA). Njemu je u više navrata zaprećeno da će „Preljubnici“ biti kažnjeni zbog skandaloznih kadrova i zbog toga što nije naglašeno da je reč o igranom programu, jer se publika dovodi u zabludu da su scene stvarne. Ovoga putaRRA je za sredu sazvao hitnu sednicu svog saveta, na kojoj će raspravljati o epizodi emitovanoj 8. februara na Pink televiziji, u kojoj je tema bila incest.

Kako se navodi u saopštenju, to je usledilo „na osnovu izveštaja Službe za nadzor i analizu, kao i zbog velikog broja predstavki i telefonskih poziva građana, koji su se žalili na emisiju u kojoj su prikazane scene koje mogu ozbiljno da ugroze mentalni i moralni razvoj dece i omladine“.

RRA ne može novčano da kazni ni Karamelu ni emitera, ali može da izrekne opomenu, potom upozorenje i na kraju da privremeno ili trajno televiziji oduzme dozvolu za rad. Radi komentara smo pozvali i autora emisije i pres-službu „ružičaste televizije“, ali nisu odgovorili na naše pozive.

(R. S.)
Goran Stojićević KaramelaGoran Stojićević Karamela

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.