Reklame


Supruga pevača Šabana Šaulića naglašava da poseduje dokaze da su još 1994. godine bivšim prijateljima isplatili 94.000 tadašnjih maraca

Gordana Šaulić, Šaban Šaulić, Gordana Gocić, pozajmili novac, vraćen novac
Goca Šaulić pokazuje papire da je dug vraćen
Ko je kriv?!
Gordana Šaulić tvrdi da Šaban i ona ne duguju 50.000 evra nekadašnjim porodičnim prijateljima Gordani i Božidaru Gocić. Kurir je već pisao da bivši direktor PGP RTB i njegova supruga potražuju novac jer su Šaulićima pre 19 godina pozajmili 94.000 tadašnjih maraka. Podneli su tužbu 2001, a prema njihovim rečima, tri godine je bio problem da se Šaulićima uruči poziv za suđenje, pa je presuda bez njihovog prisustva doneta u septembru 2005. godine u korist Gocića.

- Gocićima ništa ne dugujemo! Postoje izvodi iz švajcarske banke i ostale priznanice na osnovu kojih se vidi da smo im još 1994. godine sve isplatili. Oni su posle bili i na svadbi naše Sanele 1997. godine. Znači, to su ljudi s kojima smo se mi družili. Boža i Šaban su i posle toga poslovno sarađivali. Ne znam šta im je bilo da nas tuže za dug koji im je vraćen - kaže Goca i dodaje:

- Nas niko nije obavestio o suđenju, to su smešne priče da nisu mogli da nas nađu. Pa mi smo 17 godina na istom broju telefona, mogao je neko i da nas pozove. Aktivno smo se uključili u proces onog momenta kada smo saznali za ishod suđenja na osnovu izvršnog postupka i rešili smo da priložimo dokaze. Moji advokati nisu za to da ih predočavamo štampi jer smatraju da se to podnosi sudu, a ja mogu samo da vam pokažem da oni postoje - zaključuje Šaulićka.U svakom slučaju, krajem februara biće donesena odluka o tome da li će ceo postupak biti ponovljen.
Gordana GocićGordana Gocić
Šaulići ne govore istinu

Pozvali smo advokata Dragišu Popovića, koji zastupa Gociće.
- To što Šaulići tvrde apsolutna je neistina, što će potvrditi dalji tok postupka!
Advokat Šaulića Krsto BobotAdvokat Šaulića Krsto Bobot

Gocići vrše pritisak na sud

Pravni zastupnik Šaulića Krsto Bobot ocenjuje da suprotna strana želi da izvrši pritisak na sudstvo.
- Oni vrlo smišljeno vrše pritisak na sud u pogledu odlučivanja o našem predlogu za ponavljanje postupka. Ne razumemo njihovu potrebu da kroz medije sprovode suđenje. Mi samo želimo da se sagledaju i jedna i druga strana. Privremeni zastupnik, koji je Šaulićima dodeljen, nije se čak ni žalio na prvostepenu presudu, što je vrlo čudno i neprofesionalno.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.