Reklame


„Preko trnja do zvezda“ je izreka koja se vezuje uz one koji su se izdigli iznad svih mogućih problema i uspeli u životu.

Merilin  Monro
Merilin Monro
Ipak, najtrnovitiji put definitivno su prešle svetske zvezde koje su roditelji ostavili kada su bile male i nemoćne, ali su one ipak ostvarile karijere na kojima im danas zavidi čitav svet. Među takvima je i čuvena filmska diva Merilin Monro!
Fejt  Hil
Fejt Hil

Jedna od najlepših žena svih vremena ćerka je samohrane majke, zbog čega je detinjstvo provela po hraniteljskim porodicama, a čak dve godine u sirotištu! Kada je napunila 16 godina, došla je na životno raskršće - morala je da bira između još jednog sirotišta i braka. Merilin je izabrala brak sa Džejmsom Doertijem, s kojim se rastala nakon četiri godine.
Melisa Gilbert
Melisa Gilbert

Preko trnja je kroz život koračala i Debora Heri, pevačica čuvenog benda „Blondi“. Kada je imala svega tri meseca, roditelji su je dali na usvajanje i brigu o njoj preuzeo je par iz Nju Džerzija. Ipak, krajem osamdesetih uspela je da pronađe svoju pravu majku, ali ona nije želela da se nađe s Deborom.
Muke s roditeljima imao je i glumac Džejmi Foks.
Džejmi Foks
Džejmi Foks
Nedugo nakon što je rođen, njegova majka izjavila je da se ne oseća sposobnom da ga sama odgaja, pa ga je usvojila baka. Džejmi je tokom odrastanja imao malo kontakata s roditeljima, a tokom ceremonije uručenja „Oskara“ za ulogu u filmu „Rej“ slavni glumac se zahvalio svojoj baki na bezuslovnoj ljubavi i podršci, nateravši onaj deo publike koji je znao njegovu životnu priču da brizne u plač.
Debora Heri
Debora Heri

Siroče je i kantri pevačica Fejt Hil. Ona je usvojena svega nekoliko dana nakon što je rođena. Od malih nogu je znala da je usvojena, ali je u brojnim intervjuima isticala da je imala predivno detinjstvo. Kasnije je upoznala svoju biološku majku i s njom uspostavila dobar odnos.

Glumicu Melisu Gilbert, zvezdu nekada popularne serije „Mala kuća u preriji“, usvojio je holivudski par Ed Gilbert i Barbara Krejn, samo dan nakon njenog rođenja. Oni su kasnije usvojili i Džonatana Gilberta, koji je takođe glumio u toj seriji.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.