Reklame


Da nije lako razgraničiti poslovno i privatno dokazano je i sinoć u emisiji “Zvezde Granda” gde je kompozitor Dragan Stojković Bosanac morao da se suoči sa svojom ćerkom Aleksandrom i da stručno mišljenje o njenom pevanju i nastupu. Naime, kao predsednik žirija, Bosanac se našao u nezgodnoj situaciji jer je morao da komentariše pevanje svoje ćerke, pa se odmah po završetku njenog nastupa našalio i rekao da će je prvo oceniti kao njen tata.

Ocenjivao i kao tata i kao stručnjak: Bosanac
Ocenjivao i kao tata i kao stručnjak: Bosanac | Foto: Rajko Ristić
- Prvo ću te oceniti i prokomentarisati kao tvoj tata. Pa, ćerko, ti si mi najbolja! Sve je bilo super! - rekao je kompozitor, a onda je rešio da udeli i neku kritiku kao stručni žiri.

- E sad da te ocenim kao žiri. Prvo, džabe si ti te tonove vežbala kući da izvučeš, nije ti baš pošlo za rukom. Sve u svemu, pevanje je bilo dobro, nisi mnogo grešila. A, sad da te pitam nešto. Zašto si obukla tu haljinu kada je sve vreme dok pevaš cimaš nadole. Onda je trebalo da obučeš nešto duže kada je već vučeš. I mogu ti reći da su za tu haljinu baš štedeli materijal. U čemu ti nastupaš kada ja nisam u žiriju, ne smem ni da zamislim! - rekao je Stojković što je nasmejalo sve prisutne u studiju.
Tatina ćera: Aleksandra
Tatina ćera: Aleksandra | Foto: Rajko Ristić
Kandidatkinja Aleksandra Stojković pevala je pesmu Elene Paparizu “My Number One” i u trenutku provokativnijeg plesa kompozitor je spustio glavu ne želeći da gleda ćerkin nastup. Na pitanje Saše Popovića kako Aleksandra komentariše tatine pohvale i kritike, ona je rekla da joj je neprijatno.

- On je realan i stručan. Ali iako sam se trudila da se opustim, nisam uspela jer mi je neprijatno da đuskam ispred tate - odgovorila je Stojkovićeva.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.