Reklame


Nebojša Ćirić, bivši ministar ekonomije i regionalnog razvoja, ušao je u konkurenciju za muža godine, pošto se supruzi našao u nevolji i pri tom bio brži i od policajaca!

Nebojša Ćirić
Nebojša Ćirić | Foto: Oliver Bunić
Posle saobraćajnog udesa koji je u subotu doživela vozeći svoj “audi” kroz raskrsnicu Bulevara Zorana Đinđića i Ulice španskih boraca, Ćirićeva lepša polovina prijavila je slučaj policiji, ali i suprugu, i za tili čas na licu mesta je bio dojučerašnji ministar.

- Nisam bio u automobilu kada se nezgoda dogodila, ali sam kao svaki dobar suprug doleteo najbrže što sam mogao da bih pomogao supruzi. Vozila je svoj “audi” i usled neadekvatnog prestrojavanja došlo je do čukanja sa “kadetom” u kojem su bili mladić i devojka. I moja žena i njih dvoje su sasvim dobro, a na automobilima su ostale ogrebotine koje će biti regulisane osiguranjem - ispričao nam je Ćirić.
Nervozno šetao posle saobraćajke! Nebojša Ćirić
Nervozno šetao posle saobraćajke! Nebojša Ćirić | Foto: Oliver Bunić
Eks ministar bi verovatno još brže reagovao da mu je pri ruci bio motocikl “bmw” koji inače poseduje. Ubrzo posle njega na teren je izašla i saobraćajna
policija, koja je obavila uviđaj. Kako nam je rečeno, tek nakon dodatnih analiza znaće se ko je kriv za izazivanje nezgode.

Kako saznajemo, nijedan od vozača nije bio pod dejstvom alkohola.
Nebojša Ćirić postavljen je za ministra za ekonomiju i regionalni razvoj nakon rekonstrukcije vlade Mirka Cvetkovića u martu 2011. godine, a na toj funkciji je zamenio Mlađana Dinkića, kome je Ćirić bio jedan od najbližih saradnika. Pre ministrovanja, Ćirić je bio prvo pomoćnik ministra za privatizaciju, a zatim od 2008. godine i državni sekretar u Ministarstvu za ekonomiju i regionalni razvoj zadužen za privatizaciju i privredu.
Iako se prošle godine u ovo vreme šuškalo da Ćirić prelazi u tabor Srpske napredne stranke, do toga ipak nije došlo, a kako nije želeo da se nađe na predizbornoj listi Ujedinjenih regiona Srbije, posle izbora je ostao bez javne funkcije.

0 коментара:

Постави коментар