Reklame


Srpski carinici na graničnom prelazu Batrovci otkrili su u tri navrata u autobusima buigarskih registracija švercovane cigarete koje su bile namenjene prodaji u zemljama Zapadne evrope

 niška fabrika, Filip Moris, cigarete, paklice
Arhivska fotografija
BEOGRAD - Uprava carina saopštila je da su carinici u tri navrata tokom poslednjih sedam dana,korišćenjem skenera na graničnom prelazu Batrovci, pronašli ukupno 20.000 komada cigareta.
Cigarete su otkrivene kontrolom autobusa koji saobraćaju ka zemljama Zapadne Evrope a prvi slučaj krijumčarenja zabeležen je 2. februara kada je u klimi autobusa bugarskih registaracija, koji saobraća na relaciji Srbija - Španija, otkriveno 8.000 komada cigareta marke "Marlboro" i "Marlboro light".
Nedelju dana kasnije, 9. februara, skoro 4.000 komada cigareta marke "Marlboro" i "Marlboro light" otkriveno je u sedištima autobusa bugarskih registarskih oznaka, koji saobraća na relaciji Srbija-  Švajcarska.
Treći slučaj dogodio se 13. februara, kada su carinici u instrument tabli mini kombija bugarskih registarskih oznaka, koji saobraća na relaciji Rumunija - Francuska, otkrili 9.600 komada cigareta marki "Fast", "L&M" i "Pall Mall", navodi se u saopštenju.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.