Reklame


Svetski Mega Car pred publikom u Banjaluci izdeklamovao eksplicitne stihove, kroz koje je poslao poruku šta mu je neostvarena životna želja

Rambo Amadeus
18 albuma snimio Rambo; 50 godina ima Rambo
Tuga pregolema.
Rambo Amadeus žali što nikad nije imao seks sa Severinom! To je i javno priznao! Na nastupu uBanjaluci publici je otkrio za čim godinama pati.

- Rambo, Rambo ostari se, Severina ne jeba se! - poručio je Svetski Mega Car.Pozvali smo muzičara da sa njim prodivanimo koju na ovu temu, ali on nije želeo da širi priču.

- Nemam običaj da ekspliciram citate sa svog koncerta, jer su moji nastupi kao pozorišne predstave i besmisleno je vaditi samo jedan stih iz konteksta i tumačiti ga. Severina je seks simbol Balkana i normalno je da se ponekad u svojim stendap izletima referišem i na simbol koji ona predstavlja - kaže Antonije Pušić.

Iako je izbegao bilo kakve komentare na stih sa početka teksta, naglašava da će sličnih biti i na njegovom prvom narednom nastupu u Srbiji.

- Pozivam vaše čitaoce da dođu 15. februara u Klub „Fest“ u Zemunu, gde će imati prilike da čuju razne anegdote, pomešane sa fikcijama, šalama, kritikama, izmešane sa furioznom muzikom koja nastaje na sceni u alhemijskom procesu improvizacije tri virtuoza.

(Lj. R.)
16 albuma snimila Seve; 41 godinu ima Severina16 albuma snimila Seve; 41 godinu ima Severina

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.