Reklame


Da posle kiše dođe sunce, dokazuje i situacija Gagija Đoganija, koji je posle teške finansijske situacije konačno stao na noge. Kako „Alo!“ saznaje, denseru je novčanu pomoć pružio ni manje ni više nego Andrej Atijas, sadašnji muž Anabele Bukve, koga je frontmen grupe „Fanki Dži“ pre nekoliko meseci i javno pohvalio, a poznato je da do tada nijednog partnera bivše supruge nije baš voleo.

Anabela Bukva sa bosanskim biznismenom Andrejom Atijasom
Darežljivi supružnici: Anabela i Andrej Atijas | Foto: Nemanja Kostić
- Mene je on pozitivno iznenadio. Napokon je našla dobrog momka čiste duše, raduje me što će s njim da osnuje porodicu. Andrej poštuje Anabelu, a to mi je najbitnije. Ona ga zaista voli i mislim da je on njen najbolji izbor od našeg razvoda - rekao je Đogani nedavno za naš list.


S obzirom na to do kakvih smo saznanja došli, ove pohvale nas i ne čude previše.

Denser je donedavno bio u dugovima, živeo  u straćari i vozio  se autobusom
- Gagiju je Anabela dala novac da se malo okrepi i stane na noge. Taj novac je Anabeli dao Andrej i on je i posavetovao sadašnju suprugu da bi zbog dece koju ona i Gagiju imaju bilo u redu da mu se pomogne. Iako ona nije želela da to prihvati, na kraju, posle nekoliko razgovora sa Andrejom, odlučila je da mu zajedno pomognu. Gagi već duže vreme nema nastupe, pare je potrošio na novi album koji nije prošao onako kako je očekivao i vrlo rado je prihvatio novac koji mu je ponudio bračni par Atijas. On, naravno, planira da im se oduži i te pare vrati Andreju. Hvali ga na sva usta i često ponavlja da njegova bivša supruga nije mogla da nađe boljeg partnera. Što je najbitnije i za Gagija i za Anabelu, Luna i Nina su odlično prihvatile Andreja - priča naš izvor blizak porodici Đogani i dodaje da je denser preuzeo brigu i o deci kada je novopečena gospođa Atijas odsutna jer trenutno živi na relaciji Beograd-Sarajevo.
Gagi Đogani
Mene je on pozitivno iznenadio i mislim da je njen najbolji izbor, rekao je
Đogani za Atijasa | Foto: Zoran Lončarević
- Anabela je malo u Beogradu zbog dece i poslovnih obaveza, malo u Sarajevu, gde živi njen suprug. Kada je na putu, brigu o deci preuzima Gagi i sada im pored njega zaista ništa ne fali. On je prošle godine bio sa devojkom na letovanju, ovih dana često mogu da se vide i po beogradskim kafićima, a nedavno je i kupio novi automobil. Planira da objavi nov singl i očekuje da ponovi uspeh „Palog anđela“, kao i da će mu to doneti dosta tezgi. Samim tim, kada počne da radi, biće u mogućnosti da vrati Andreju novac - izjavio je izvor blizak Gagiju.

U želji da proverimo informaciju, pozvali smo Đoganija, koji se do zaključenja broja nije javio na telefon.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.