Reklame


U jednom trenutku Vladimir je uzeo flašu žestokog pića koje su prethodno iskapili i nekoliko puta udario Miodraga po glavi. Tukao ga je tako jako da su Miodragu popucale kosti lobanje

flaša
Ubica flašom žrtvi smrskao lobanju

KRUŠEVAC - Kobno pijančenje!

Vladimir I. (35) uhapšen je zbog sumnje da je u petak oko 22.30 ubio prijatelja Miodraga Gulanovića (41) iz Kruševca! Zločin se dogodio u iznajmljenom stanu u kojem je Vladimir živeo.

- Njih dvojica su satima sedeli u stanu i pili, a predveče su se posvađali. U jednom trenutku Vladimir je uzeo flašu žestokog pića koje su prethodno iskapili i nekoliko puta udario Miodraga po glavi. Tukao ga je tako jako da su Miodragu popucale kosti lobanje - kazao je izvor Kurira.

Osumnjičeni se potom latio telefona i prvo pozvao Miodragovu majku.

- Rekao je da joj je sin mrtav i da je umro od previše droge u kombinaciji s alkoholom. Zapomaganje majke čule su komšije i pozvale policiju, a ubrzo je utvrđeno šta se desilo i Vladimir je uhapšen - kaže izvor Kurira.

Komšije u zgradi u kojoj se dogodio zločin juče su bile uznemirene, ali kažu i da su odahnule.

- Vladimir je dugogodišnji narkoman, a u njegovom stanu danonoćno se okupljalo sumnjivo društvo i bančilo do zore. Za Vladimira je poznato i da je psihički bolestan, a Centar za socijalni rad mu je tražio smeštaj u ustanovi za lečenje - kazao je komšija.

Vladimir je u policiji priznao zločin, ali se pravdao da je bio pijan i da je to učinio u afektu tokom svađe.

(D. I.
)

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.