Reklame


Policija Severne Karoline uhapsile je Šakeru Rajt (18) iz grada Čarlstona zbog toga što je dozvolila trojici tinejdžera da se iživljavaju nad njenim 18-mesečnim sinom Luijem.
sakera rajt Tinejdžeri obesili bebu naopačke u ormanu i prebili jeŠakerin prijatelj Tajrek Varns (16) okačio je bebu za zglobove tako da je visila u ormanu, dok ju je on tukao i maltretirao. U torturi mališana učestvovala su još dva tinejdžera, od po 14 i 15 godina.
Stravični zločin otkriven je kada je Rajtova dovela sina u bolnicu izudaranog i otečenog, a lekari su utvrdili da dečak ima slomljena rebra i povrede slezine, jetre i gušterače. Ukazali su i da mali Lui ima frakturu lobanje, što ukazuje na to da je i ranije zlostavljan.
Nemarna majka rekla da se sve dogodilo u Tajrekovom stanu, kada su njeni prijatelji poželeli da se malo igraju ‘boksovanja i rvanja’. Priznaje da im je dozvolila da udaraju dete ali im je na kraju rekla da prestanu. Svo troje tinejdžera i majka su uhapšeni, oni pod optužbom za zlostavljanje deteta a majka jer je dozvolila prijateljima da joj prebiju bebu.
izvor: srbijanet.rs

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.