Reklame


Pevač počeo da cirka otkako je raskinuo sa Manojlovićkom zbog prevare

Milan Stanković, Rada Manojlović, pije, piće, raskid

Navukao se na cugu.
Bez obzira na to što se trudi da u javnosti odaje utisak hladnog muškarca kome prevarom nije povređena sujeta, kada se zatvori u četiri zida ili okruži prijateljima Milan Stanković i te kako pati za Radom Manojlović.

Kako saznajemo iz njegovog bližeg okruženja, a potvrda se može pronaći i u statusima na njegovim Fejsbuk i Tviter profilima, pevač se odao alkoholu i izlascima. Gotovo svake večeri je negde u gradu, banči i provodi se, dok je ranije važio za nekoga ko ne da ne voli već prezire beogradski klabing. A kada nije u gradu, onda je u kući najbolje drugarice, koja mu vida rane. A i tada cirka.

Teško ga je prepoznati. Iskreno, čini se da njega nije toliko povredila Radina prevara, već to što je osramoćen i javno ponižen! Nikada ništa nije pio sem koka-kole, a sada je udario po alkoholu - kaže jedna Milanova drugarica, koja je izrazila zabrinutost za njegovo propijanje.

A da nije u pitanju preuveličavanje, vidi se po tome što su i njegove verne Krasive uplašene za njega... Pre nekoliko dana Milan je napisao da je prvi put u životu pio džin-tonik. Na taj status nadovezalo se nekoliko fanova rečima: „Nemoj da nas plašiš!“

(R. S.)
Rada ManojlovićRada Manojlovi
ć

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.