Reklame


Dvojica funkcionera sukobila su se jutros na stadionu Crvene zvezde

Dragan Džajić, Nebojša Čović
Džajić i Čović su se sukobili na stadionu Crvene zvezde

BEOGRAD - Predsednik Fudbalskog kluba Crvene zvezde Dragan Džajić udario je potpredsednika kluba Nebojšu Čoviću, a potom otišao sa stadiona!
Sve je kulminiralo jutros, kada je generalni sekretar Zvezde Miodrag Zečević, inače šurak Dragana Džajića, u razgovoru navodno poručioČoviću: "Nosi se u tri pi... materine!". Zečević je i za beogradske medije rekao da se ne slaže sa ocenama Čovića da se u klubu sporo radi.
Čović je potom pokušao da se razjasni sa Zečevićem, ali je u odbranu Zečevića stao Džajić. Tada je došlo do žestokog sukoba dvojice funkcionera Zvezde. Čović je Džajiću poručio da je lopov i neradnik. Džajić je bio nezadovoljan jer se Čović mešao u sve, pa i u transfere igrača, a sporna je bila i sudbina Nikole Petkovića i njegova visina plate.
Dvojica funkcionera Zvezde su potom razmenili još verbalnih uvreda, a onda je usledilo pesničenje.Čović je po jednoj verziji izbegao Džajićev pokušaj da ga udari, a legenda Zvezde je potom pala na fotelju! Druga verzija je da je predsednik Zvezde uspeo da udari svog, do juče, najbližeg saradnika, aČoviću su od udarca pale naočare na pod, a on je završio na fotelji. Džajić je posle toga napustio stadion i rekao da se više neće vratiti.
Veći incident su sprečili zaposleni koji su se našli u blizini. Džajić i Čović su zatim odvojeno napustili stadion Zvezde. Džajić je u drustvu sekretara stručnog štaba Mome Gacica pokupio stvari otišao sa Marakane i najavio neopozivu ostavku.
Zanimljivo da iako je prošlo nekoliko časova od tuče Džajića i Čovića klub se još nije zvanično oglasio i demantovao ili potvrdio ovu informaciju.
Džajić i Čović su već izvesno vreme u lošim odnosima, koji su dostigli tačku usijanja na sedniciUpravnog odbora kluba održanoj u ponedeljak. Čović je tada zamerio Džajiću da ne vodi "efikasan sistem". On je kritikovao Džajića i njegove saradnike da sporo rade i ne rešavaju nagomilane probleme u klubu. Čović je naveo da nisu potpisani sporazumi sa užičkom Slobodom i čačanskim Borcem o regulisanju dugova, posle čega bi ovi klubovi trebalo da povuku menice.
Džajić je 14. novembra, posle osam godina odsustva, došao na čelo Radne grupe, a potom je 18. decembra ponovo izabran za predsednika na izborima.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.